ONUKA народила другу дитину: довгий час Ната Жижченко вважала себе чайлдфрі, і чоловік її підтримував

Ната Жижченко, яка є фронтвумен гурту ONUKA, стала мамою вдруге. Первістка разом із Євгеном Філатовим назвали Сашком. А тепер родина дочекалася донечки, якій уже підібрали гарне ім'я – Ліна.

Ната Жижченко, яка є фронтвумен гурту ONUKA, стала мамою вдруге. Первістка разом із Євгеном Філатовим назвали Сашком. А тепер родина дочекалася донечки, якій уже підібрали гарне ім’я – Ліна.

Породіллі 38 років, і вона взагалі не збиралася мати дітей. Про те, що має намір залишатися чайлдфрі, сповістила спочатку чоловіку. Той, хоч і мріяв про нащадків, але підтримав позицію дружини.

Разом розповіли батькам, що вони не збираються продовжувати рід, а за місяць Наталія відчула перші ознаки вагітності. Робити було нічого – довелося народжувати. Так на світ з’явився первісток Сашко.

Родина поповнилася ще й донечкою

Співачка і продюсер гурту The Maneken побралися ще 2016 року. За чотири роки вже мали первістка. А тепер родина поповнилася чарівною донечкою, яка з’явилася на світ у приватному київському пологовому будинку. Тож у 3-річного Сашка тепер є сестричка.

У Сашка з’явилася сестричка Ліна

Щаслива мама виклала в мережу першу світлину маленької Ліни. Щоправда, тільки ручку, вірніше, пальчики. Все решта прикрите ковдрою. Усі стали щиро вітати породіллю:

“Я так і думала, все соромилася спитати. Ви молодці! Кайф! Вітаю!” – висловилася Джамала.

“Вітаю! Сиджу посміхаюсь ось…” – прокоментувала новину Олена Кравець.

Відреагували на новину й Монатік, й Алан Бадоєв та інші знаменитості. Як бачимо, Ната приховувала своє цікаве становище не лише від шанувальників, але й від колег по співочому цеху. На світлинах в Інсті співачка або викладала фото до пояса, або ж перебувала у широкому одязі, що приховував живіт. Тож для всіх новина про другу дитинку стала несподіванкою.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.