Сергій Притула здобув вищу освіту у 42 роки: написав магістерську роботу та став справжнім фахівцем

Відомий український телеведучий у минулому та волонтер сьогодні Сергій Притула повідомив, що здобув вищу освіту в Українському католицькому університеті, що у Львові

Сергій Притула, відомий український телеведучий, давно здобув свою популярність. Знаменитість починав кар’єру багато років тому, втім після початку повномасштабної війни в рідній країні прийняв рішення залишити роботу в розважальній сфері та активно зайнятись волонтерством. У Притули це вийшло дуже добре – сьогодні він найбільше відомий саме в ролі волонтера.

Після перемоги, як заявляв знаменитість раніше, він не збирається повертатись на телебачення, а особливо – в розважальну сферу. Натомість Сергій Притула серйозно планує будувати кар’єру політика. Саме для цього він здобув ступінь магістра в Українському католицькому університеті, що знаходиться у Львові.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість поділився свіжими фотографіями. На опублікованих кадрах можна було побачити Притулу в одязі випускника університету. Знаменитість повідомив, що нещодавно став магістром – тепер відомий український волонтер і ведучий має освіту за спеціальністю публічного управління та адміністрування.

Волонтер і ведучий у минулому Сергій Притула здобув освіту у Львівському університеті
Волонтер і ведучий у минулому Сергій Притула здобув освіту у Львівському університеті

Знаменитість, як з’ясувалось, навчався на заочній формі та вже встиг написати та навіть захистити магістерську роботу. Неможливо оминути увагою, що Сергію Притулі дуже пасує академічна шапочка та мантія випускника. Показав зірка і свій диплом. Ба більше, волонтер засвітив навіть магістерську роботу, над якою серйозно працював останнім часом.

В описі до нової публікації на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Сергій Притула зазначив, що навчання під час війни дається нелегко, втім він дуже вдячний українській армії за те, що в нього була така можливість – здобути ступінь магістра попри всі складнощі та життєві випробування.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.