На випускний прийшли всі, крім батька: молодший син Віталія Кличка закінчив старшу школу в Німеччині

Молодший син відомого українського спортсмена у минулому та мера столиці нині Віталія Кличка закінчив школу. Ексдружина знаменитості показала урочисті кадри Максима

Віталій Кличко давно здобув популярність не лише в рідній країні, але й далеко за її межами. Раніше знаменитість будував спортивну кар’єру, втім після її завершення вдарився у політику. Нині Кличко є мером української столиці. Довгий час поруч із ним була його кохана дружина Наталія Єгорова, втім торік зіркова пара оголосила про розлучення. Розійтись вони вирішили через те, що будували стосунки на відстані – Єгорова давно живе у Німеччині.

За кордоном мешкають і діти відомого спортсмена та політика. Так, молодший син Віталія Кличка Максим нещодавно закінчив навчання у школі. Тепер юнак готується вступати до вищого навчального закладу, а його мама, Наталія Єгорова, завжди готова підтримати свою дитину. До слова, зіркова мати після випускного свого сина опублікувала на особистій сторінці в Інстаграмі кадри зі свята.

Знаменитість повідомила, що її син успішно закінчив навчання у старшій школі. На опублікованих фотографіях можна помітити, що Максим став набагато вищим за свою рідну маму. Крім того, неможливо оминути увагою той факт, що юнак став надзвичайно схожим на свого зіркового батька – Максим є буквально копією Віталія Кличка.

Наталія Єгорова показала фотографії з випускного свого молодшого сина Максима
Наталія Єгорова показала фотографії з випускного свого молодшого сина Максима

На свято до молодшого брата завітав і старший син колишнього подружжя Єгор-Даніель. Хлопець не міг залишити Максима Кличка одного у такий відповідальний момент. На опублікованих фотографіях видно, що син Єгорової та Кличка був неймовірно радий, що на свято завітали його рідні люди.

Слід зауважити, що на випускному родина була майже у повному складі – не вистачало лише старшої сестри Максима та його батька. Так, донька колишнього зіркового подружжя нині навчається за кордоном, не у Німеччині, тож, імовірно, вона не змогла підлаштувати графік, аби завітати до брата. А ось батько юнака Віталій Кличко перебуває у Києві й ніяк не може покинути українську столицю у часи повномасштабної війни.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.