Переможець “Холостячки-2” Андрій Задворний показав, як змінився після шоу: густа борода і пишна шевелюра

Бізнесмен Андрій Задворний, який став переможцем шоу "Холостячка-2" та підкорив серце Злати Огнєвіч, кардинально змінився за цей час після проєкту.

Андрій Задворний в своєму Інстаграм-блозі вирішив поіронізувати над наболілою для всіх українців темою про провокацію в Енергодарі. Чоловік виставив відео, в якому поміркував над цим і показав зміни у своєму зовнішньому вигляді.

Привіт, друзі, це відео зараз про ту ситуацію, про яку всі говорять, тому що мені здається, я чи не єдиний, хто про цю ситуацію, про яку всі говорять зараз, нічого не сказав. Тому я хочу поговорити з вами про те, чи станеться, чи не станеться ця ситуація, про яку всі говорять, а я нічого не сказав, і які цікаво ж наслідки будуть з ситуації, про яку всі так постійно говорять, а я ще досі нічого не сказав

, – висловився Задворний.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний показав, як змінився після шоу
Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний показав, як змінився після шоу

В коментарях публіка відреагувала з приводу коментаря Андрія та його несподіваних змін у стилі:

  • “Як точно сказано”;
  • “Тепер все зрозуміло по тій ситуації”;
  • “Одна я зацінила хаір?”;
  • “Ви в Ісуса вирішили перевтілитися?”;

Переможець “Холостячки” постав з розпатланим в усі боки волоссям, густою бородою і сережкою у вусі. Такий імідж помітно зістарив Андрія, у якого колись закохалась Злата Огнєвіч, але пара розійшлася через пару місяців після фіналу – Задворний пішов від співачки, заявивши, що у нього зникли почуття до неї.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний показав, як змінився після шоу
Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний показав, як змінився після шоу

Екс-холостячка важко переживала цей розрив і зараз її серце вільне. Зірка добре спілкується з Максом Тарапатою, який дуже підтримав її після розставання, але про романтику між ними не йдеться.

До Злати Огнєвіч Андрій Задворний був одружений і має доньку від першого шлюбу, а після артистки він закрутив стосунки з 19-річною моделлю, однак останнім часом пара не з’являється на спільних фото і відео в Мережі.

Популярне

Схожі статті

Гості подумають, що салат з дорогого ресторану: всього 3 інгредієнти, але від задоволення усі аж муркотять

Цей салат можна приготувати нашвидкуруч і на вечерю в родинному колі, і для раптових гостей подати. Продуктів знадобиться мінімум, готується все дуже швидко, а насолоду смаком словами не передати.

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!