“З Вовою так швидко все закрутилося”: Полтавська не хотіла зустрічатися з зіркою, але підвернувся Остапчук

Кохана телеведучого Володимира Остапчука Катя Полтавська зізналася, що ніколи не хотіла бути публічною людиною і мати стосунки зі знаменитістю.

Володимир Остапчук має бурхливе особисте життя, за яким спостерігає вся країна. Після скандального розлучення з першою дружиною Оленою Войченко телеведучий одружився на нотаріусі Христині Горняк, яка стала розлучницею. Пара підтримувала образ щасливого подружжя, вони також будували спільний будинок для подальшого життя і появи дітей, однак в 2022 році осінню стало відомо, що вони офіційно розлучилися.

На той момент вже ходили чутки, що Остапчук знайшов нову пасію, молодшу на 16 років. Це блогерка і журналістка за освітою Катерина Полтавська, яка цілком ймовірно що вже носить прізвище Остапчук. На руці Каті красується каблучка на безіменному пальці, закохані майже одразу з’їхались, а себе вона називає заміжньою жінкою.

Остапчук і його 23-річна дружина Катя Полтавська забули про свого Семена
Полтавська не хотіла зустрічатися з зіркою, але підвернувся Остапчук

Володимир і Катерина познайомились в Мережі – телеведучий написав дівчині в Інстаграмі. Потім вони зустрілись, а на другій зустрічі з’їхались. Зірка розповідав, що Катя його зачепила своєю легкістю у відношенні до проблем, вмінні підтримати, її спокоєм, почутям гумору і тактильністю. Полтавська ж раніше зізнавалась, що дуже сумнівалась, чи починати стосунки з Остапчуком, її лякала його професія і постійна увага з боку незнайомих людей.

В Інстаграм-блозі Катю запитали про це:

Десь рік назад ти сказала, що не хочеш мати справу з публічним чоловіком

Дівчина відповіла як є:

Ну нап***іла, получається. Якщо серйозно, то я тоді справді так вважала. Але ж думки можуть змінюватися. Тим паче, що з Вовою так швидко все закрутилося, що не було часу й розбиратися

Полтавська не хотіла зустрічатися з зіркою, але підвернувся Остапчук
Полтавська не хотіла зустрічатися з зіркою, але підвернувся Остапчук

Зараз зіркова пара живе в елітному ЖК в Києві, але планує переїхати в будинок, який Остапчук будував ще з Горняк. Щоправда питання по ньому досі не вирішені, екс-дружина зірки Христина порадила Катерині і Володимиру не поспішати з цим, оскільки вона претендує на 50% майна, яке було набуте в шлюбі з телеведучим.

Популярне

Схожі статті

Все кинула в каструлю і перебила блендером: за 15 хвилин ароматний крем-суп з грибів готовий до подачі

Щоб різнобарвити ваше повсякденне меню, пропоную спробувати ніжний та вершковий крем-суп на основі грибів. Він сподобається навіть тим, хто байдужий до перших страв.

Перше кохання Наталки Карпи привело співачку в ступор: дівчина зазнала зраду, ще й пережила непоправну біду

Перше кохання в Наталки Карпи закінчилося трагедією. Мало того, що обранець закрутив шури-мури з її найкращою подругою, так ще й раптово помер через нещасний випадок.

Заливний пиріг із картоплею готую на вечерю або для раптових гостей: швидко, смачно, ситно, ароматно

Вечерю можна приготувати нашвидкуруч, якщо запланувати заливний пиріг із картоплею. тісто дуже швидко готується на кефірі, а місити його руками взагалі не доведеться. При цьому виходить ситно.