Незаміжні в 40 років: Лідія Таран, Віка Булітко, Лобода та інші зірки, які жодного разу не ходили під вінець

Знайти свою половинку, вийти заміж і створити міцну сім'ю видається не всім жінкам. Не виключенням є й відомі зірки українського шоу-бізнесу.

Жінок, які не вийшли заміж до 30 років у простонародді називають старими дівами. Та зараз самодостатні жінки вже не прагнуть заміж і часто залишаються незаміжніми навіть після 40-ка.

Світлана Лобода

Світлана Лобода вирушила у світовий благодійний тур, щоб зібрати гроші для українців
Незаміжні в 40 років: Світлана Лобода

40-річна співачка Світлана Лобода ніколи офіційно не виходила заміж та дітьми вона встигла обзавестись. Так, у артистки є 2 донечки. Старшу Євангеліну Світлана народила від хореографа Андрія Царя. Та через пару років після народження дитини, цей союз розпався.

Батька своєї молодшої доньки Матильди співачка приховує.

Світлана Лобода виховує доньок сама і має статус матері-одиначки. Та зараз Лобода зізнається, що щаслива у стосунках. Ім’я свого обранця вона не розкриває, як і те, чим він займається. За словами Світлани, її обранець – не мільярдер, чи чиновник, а звичайний підприємець. Відомо, що Світлана зі своїм коханим проживає у Європі біля моря.

Лідія Таран

Лідія Таран з донькою від Андрія Доманського живуть за кордоном
Незаміжні в 40 років: Лідія Таран

45-річна ведуча ТСН Лідія Таран також ніколи не ходила під вінець. В житті жінки були лише одні серйозні стосунки. Так, жінка декілька років жила у цивільному шлюбі зі своїм колегою телеведучим Андрієм Доманським. Саме від Доманського у Лідії народилася донечка Василина, якій вже 15 років.

Коли Василині було 3 роки, Андрій Доманський покинув Лідію з донькою заради іншої жінки. Таран сама виховує доньку, та батько дитини бере участь у фінансовому аспекті виховання.

Вікторія Булітко

Вікторію Булітко вкусив кліщ за м'яке місце
Незаміжні в 40 років: Вікторія Булітко

40-річна комедійна акторка Вікторія Булітко приховує своє особисте життя. Та відомо, що жінка ніколи не була заміжньою і не має дітей. Вікторія завжди віджартовується у звичній для себе манері, коли в неї запитують особисте. Та акторка не приховує, що хоче відчути радість материнства і вийти заміж.

Василиса Фролова

Василіса Фролова розповіла про життя в ОАЕ
Незаміжні в 40 років: Василіса Фролова

Телеведуча Василиса Фролова мала у своєму житті декілька серйозних стосунків та офіційно ні з ким одруженою не була. У віці 43 років після довгих років невдалих спроб жінка змогла завагітніти і народила сина. Зараз Василиса живе у партнерських стосунках з батьком своєї дитини.

Популярне

Схожі статті

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.