Сергій Притула зізнався, чи пробачив Ольгу Фреймут за помилки минулого: рана на серці досі не загоїлась

Ольга Фреймут і Сергій Притула свого часу були не тільки одними з найуспішніших ведучих країни, але й хорошими друзями. Ба більше, зірковий дует часто підозрювали у таємному романі

Відомий український телеведучий Сергій Притула після початку повномасштабної війни кардинально змінив сферу своєї діяльності. Тепер знаменитість займається волонтерством і планує політичну кар’єру. Втім, повертатись до розважального телебачення навіть після перемоги зірка не збирається. Хай там як, але кар’єра Притули, хоч і залишилась у минулому, мала дуже серйозний вплив на його сьогодення.

Так, наприклад, робота на телебачення подарувала йому роки міцної дружби з Олександром Педаном та Ольгою Фреймут. Зіркове тріо свого часу було чи не найпопулярнішим в українському шоубізнесі. Втім, в один момент стосунки Притули та Фреймут сильно зіпсувались. У нещодавньому інтерв’ю для медіа “Українська правда” знаменитість розповів, чи підтримує спілкування з колегою сьогодні.

Сергій Притула розповів про своє спілкування з Ольгою Фреймут
Сергій Притула розповів про своє спілкування з Ольгою Фреймут

Відомий громадський діяч розповів, що наріз він не підтримує спілкування з Ольгою Фреймут і ніяк не виходить із нею на зв’язок. Знаменитість зауважив, що давно не спілкувався з колегою, яка в минулому була його чи не найкращою подругою. Раніше зірковому дуету часто приписували роман, але життя обернулось так, що сьогодні вони навіть не вітаються.

“Немає жодних контактів, немає жодного спілкування”, – коротко та лаконічно відповів на питання журналістів Сергій Притула.

Втім, розповів відомий український телеведучий у новому інтерв’ю, він час від часу бачиться з Олександром Педаном. Знаменитість не став ділитись деталями, коли та за яких обставин мав крайню зустріч із товаришем і колегою, втім визнав, що з ним він таки тримає контакт.

Сергій Притула спілкується з Олександром Педаном
Сергій Притула спілкується з Олександром Педаном

Нагадаємо, що раніше між Сергієм Притулою та Ольгою Фреймут пробігла кішка. Одного разу знаменитість вирішив привітати свою подругу з днем народження, надіславши їй відео в особисті повідомлення. Журналістка опублікувала відредаговану версію відеовітання, виставивши все так, ніби Притула в неї закоханий. Цей випадок став крапкою в зірковій дружбі.

Популярне

Схожі статті

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик, День народження доньок — це особливий привід для веселощів.

Потапу в Німеччині таке й не снилось: Клавдія Петрівна оголосила про другий концерт у Палаці спорту в Києві

У гру "Хто ж насправді Klavdia Petrivna?" втягуються все більше людей – просто любителів музики та зірок. Таємнича артистка пообіцяла зняти свій балахон та капелюх під час сольного концерту.