У 37-річної Злати Огнєвіч знову з’явився надміру нав’язливий шанувальник: “Людина не розуміє слова “ні”

Злата Огнєвіч настільки вражає фанатів красою, що деякі з них втрачають здоровий глузд. Співачка неодноразово піддавалася переслідуванням шалених і дуже настирливих чоловіків. Та у спокої зірка жила недовго. Знайшовся чоловік на ім'я Рома, який почав переслідувати кримчанку на кожному кроці.

Злата Огнєвіч настільки вражає фанатів красою, що деякі з них втрачають здоровий глузд. Співачка неодноразово піддавалася переслідуванням шалених і дуже настирливих чоловіків. Та у спокої зірка жила недовго. Знайшовся чоловік на ім’я Рома, який почав переслідувати кримчанку на кожному кроці.

Злата тривалий час намагалася прикликати фаната до порядку. Пояснювала Роману, що не хоче з ним зустрічатися. Але тому було байдуже до слів холостячки. Він постійно телефонував Огнєвіч, надсилав повідомлення, зустрічав біля будинку, відвідував різноманітні заходи, в яких брала участь зірка.

Чоловік у своїй шаленій пристрасті дійшов до того, що намагався підкупити консьєржа, аби отримати допомогу в організації зустрічі з мешканкою багатоповерхівки. Врешті терпець в Огнєвіч луснув. Вона не лише виклала в мережу скріни листування з нав’язливим шанувальником, але й написала на Романа заяву в поліцію.

Тож коли фан учергове поцікавився, коли Злата прийде на побачення, вона призначила зустріч у Печерському відділку поліції. Здається, ці слова врешті витверезили запального закоханого, і він попросив вибачення, написав, що то був останній раз, і “він більше не буде”.

Можливо, поліцейські провели з затятим чоловіком бесіду, пояснивши, що він поводиться неадекватно, і які можуть за цим послідувати наслідки. Принаймні Огнєвіч запевнила, що поліція спрацювала оперативно.

Тож Злата може забути про настирливого хлопця назавжди, як і про решту нав’язливих шанувальників, які не могли тримати любов до співачки при собі, а обов’язково воліли зіпсувати життя переслідуванням й залякуванням.

Популярне

Схожі статті

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Сумської збирає компліменти від всіх жінок України (ФОТО)

Георгій народився у другому шлюбі Анатолія Хостікоєва та Любов Кубюк. Звісно, як мама і тато, став актором. Нині знаменитий чоловік приміряє на себе різні цікаві образи.

Час від часу влаштовую рідним кавказький сніданок: готую справжні хачапурі по-аджарськи з листкового тіста

Майже справжні хачапурі по-аджарськи можна легко приготувати на українській кухні. Для цього знадобиться листкове тісто, а приготувати човник – справа рук техніки.

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.