У “квартальної” дружини Зеленського Олени Кравець з’явився зять: 20-річна Маша Кравець показала нареченого

Старша донька відомої української актриси та ведучої Олени Кравець привела в дім нареченого. Маша вперше показала спільне фото зі своїм загадковим кавалером і розкрила його ім'я

Відома українська ведуча й актриса Олена Кравець зі своїм коханим чоловіком Сергієм виховують трьох спільних дітей. Старша донька зіркової пари Маша вже давно живе самостійно. Дівчина здобуває освіту, має власне хобі, танці в стилі хіп-хоп, і, як виявилось, влаштовує особисте життя. Так, нещодавно Кравець молодша показала фото зі своїм бойфрендом.

Дівчина активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де часто показує стильні кадри та ділиться цікавими новинами зі свого життя. Нещодавно дівчина офіційно підтвердила, що перебуває у стосунках і показала свого обранця. Ним виявився однодумець Маші Кравець, на ім’я Ростислав. На опублікованому фото донька відомої української актриси й ведучої була зображена в міцних і романтичних обіймах свого бойфренда.

Чорно-білий кадр був навмисно зроблений таким чином, аби результат вийшов дещо розмитим. Саме через це важко розгледіти, хто саме сидить поруч із дівчиною. Втім, Маша Кравець в опублікованій Історії в соціальній мережі Інстаграм залишила посилання на профіль свого бойфренда. Саме зі сторінки хлопця можна дізнатись про нього більше.

Донька Олени Кравець Маша вперше показалась зі своїм новим бойфрендом Ростиславом
Донька Олени Кравець Маша вперше показалась зі своїм новим бойфрендом Ростиславом

На особистій сторінці бойфренда Маші Кравець можна знайти не так багато дописів. Втім, їх достатньо, аби зробити висновок – познайомилась пара найімовірніше у компанії спільних друзів. Річ у тім, що Ростислав займається хіп-хопом, так само як і його дівчина Маша. Крім того, слід припустити, що донька Олени Кравець вже встигла познайомити свою маму з хлопцем, адже актриса підписана на сторінку бойфренда дівчини.

Варто зазначити, що донька відомої української актриси й ведучої завжди була таємничою та не полюбляла розповідати про своє особисте життя. Дівчина воліла залишати ці подробиці при собі.

Популярне

Схожі статті

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Сумської збирає компліменти від всіх жінок України (ФОТО)

Георгій народився у другому шлюбі Анатолія Хостікоєва та Любов Кубюк. Звісно, як мама і тато, став актором. Нині знаменитий чоловік приміряє на себе різні цікаві образи.

Час від часу влаштовую рідним кавказький сніданок: готую справжні хачапурі по-аджарськи з листкового тіста

Майже справжні хачапурі по-аджарськи можна легко приготувати на українській кухні. Для цього знадобиться листкове тісто, а приготувати човник – справа рук техніки.

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.