Тімур та Інна Мірошниченко назвали діагноз свого прийомного сина: малюк встиг пережити багато випробувань

Відома українська пара Тімур та Інна Мірошниченко не так давно офіційно стали прийомними батьками. Знаменитості розповіли про діагноз їхнього маленького сина

Тімур та Інна Мірошниченко більш ніж пів року тому повідомили, що планують всиновити дитину. Зіркова пара давно почала процес, але лише нещодавно отримала офіційне підтвердження, що вони можуть стати названими батьками та прийняти у свою родину самотню дитину. Наступним випробуванням на шляху до омріяного батьківства для подружжя стали відмови – з якими б дитячими будинками вони не зв’язувались, їм говорили про те, що дітей на всиновлення немає.

Втім, зрештою сталось чудо – і Тімур та Інна Мірошниченко знайшли свого сина. Пізніше знаменитості повідомили, що вже готуються до того, щоб забрати малюка додому. Втім, тепер з’ясувалось, що у новоспеченого сина відомого українського подружжя є деякі негаразди зі здоров’ям. Зірки повідомили, що саме не так із їхнім малюком.

У свіжому випуску шоу “Ранок у великому місті” Тімур та Інна Мірошниченко зазначили, що в їхнього малюка є значне порушення розвитку. Зіркове подружжя повідомило, що дитина з’явилась на світ раніше, ніж повинен був. За словами знаменитостей, він дуже довго лежав в інтенсивній терапії, встиг пережити важку операцію та витратив на боротьбу за власне життя занадто багато сил.

Тімур та Інна Мірошниченко розповіли про вади зі здоров'ям у свого названого сина
Тімур та Інна Мірошниченко розповіли про вади зі здоров’ям у свого названого сина

Крім того, повідомило у ранковому шоу відоме українське подружжя, у їхнього сина є чимало інших діагнозів. Так, знаменитості зазначили, що у хлопчика викривлена грудна клітина, а також є травма головного мозку. За зізнанням Інни Мірошниченко, малюк також має проблеми психологічного розвитку.

“Він дуже рано народився, з вагою 1,4 кілограма пролежав в інтенсивній терапії… Можливо, він не заговорить та повноцінно не розвинеться. До того ж в нього грижа та є проблеми з очима”, – повідомила дружина відомого українського ведучого Інна Мірошниченко.

Нагадаємо, що у зіркової пари вже є діти. Знаменитості одружились 2018 року, а через рік у родині народилась донька Мія. Ще через рік Тімур та Інна Мірошниченко стали щасливими батьками сина Марка.

Популярне

Схожі статті

Просто натріть кабачки і додайте яйця! Так смачно, що влітку готую цю страву щодня – ідеально на вечерю

У сезон кабачків спробуйте приготувати цю неймовірно смачну запіканку на сковороді. Страва виходить не лише смачною, а й корисною і готується лічені хвилини.

“Супер жінка”: Наталія Могилевська показала перше фото з 4-річною донькою Софією та зачарувала до сліз

Наталія Могилевська розчулила фанатів новим фото, на якому зображена в обіймах із донькою Софією. Зворушливий допис співачка опублікувала у своєму фотоблозі.

Замінила один інгредієнт і “Олів’є” перетворився на свіжий, літній салат: дуже смачне поєднання – рецепт

Якщо в класичному "Олів'є" замінити кілька інгредієнтів на свіжі овочі, вийде дуже смачний літній салат. Спробуйте приготувати "Олів'є" за цим рецептом і ви будете в захваті від результату.