Не лише красива співачка, а і вправна госопдиня: Полякова похизувалась врожаєм на городі, за яким слідкує сама

Оля Полякова, відома українська співачка, похизувалась щедрим врожаєм на власному городі. Знаменитість продемонструвала ділянку, за якою доглядає самостійно

Відома українська співачка Оля Полякова свого часу створила для себе доволі цікавий сценічний образ. Знаменитість повстала перед шанувальниками милою та деколи навіть наївною білявкою. Втім, у реальному житті пробивна Суперблондинка не припиняє дивувати спектром своїх захоплень і талантів. Так, наприклад, нещодавно артистка поговорила у своєму Інстаграм-блозі з шанувальниками про речі, які дійсно її захоплюють.

На особистій сторінці у популярній соціальній мережі знаменитість продемонструвала, який город встигла висадити. Артистка зізналась, що вже почала збирати плоди та навіть встигла посмакувати перші цьогорічні овочі. До слова, приховувати від шанувальників Оля Полякова нічого не стала – зірка детально показала, як виглядає її город.

На ділянці відомої української співачки, за якою вона, до слова, слідкує самостійно, можна побачити кабачки, капусту, цибулю, огірки, моркву, буряки та багато інших, але дуже смачних культур. Слід зазначити, що город артистки і дійсно виглядає просто неймовірно. Видно, що Оля Полякова приділяє багато часу та зусиль для того, аби овочі зростали в таких чудових умовах.

Оля Полякова показала фотографії зі свого власного городу
Оля Полякова показала фотографії зі свого власного городу
Співачка Оля Полякова показала свій город під Києвом
Співачка Оля Полякова показала свій город під Києвом

Крім городу просто неба, знаменитість також вирощує овочі в теплиці. Там у відомої української співачки поспіває різноманітна ароматна зелень, а також набираються сил помідори. Оля Полякова не забула зазначити, що цьогорічний врожай не припиняє приємно дивувати її обсягами.

Нагадаємо, що раніше ще одна відома українська співачка Тіна Кароль також показувала, як виглядає її земельна ділянка біля будинку та які овочі вже встигли поспіти. Знаменитість на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм продемонструвала плоди огірків, які поспівають. Слід зазначити, що город Тіни Кароль дещо менший, ніж власність Олі Полякової.

Популярне

Схожі статті

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.