Фізкультпривіт від Олі Полякової: Суперблондинка в обтягуючих спортивках потренувалася разом з донькою Машею

Вже не одноразово епатажна українська співачка Ольга Полякова проводить у прямому ефірі спортивні тренування під керівництвом свого тренера разом зі своїми доньками. Давайте ж подивимося, що з того вийшло цього разу.

Спорт — в маси вирішила нести відома українська співачка Ольга Полякова, яка нещодавно без анонсу показала у прямому ефірі, як добре тренуватися на природі під керівництвом свого постійного тренера та ще й разом зі своєю донькою Марією.

Оля Полякова з донькою
Оля Полякова з донькою

Легка подача спортивних вправ

Треба сказати, що це не був нудний набір вправ. Оля в притаманній їй жартівливій манері зірки — капризи досить добре справлялась з роллю людини, яка давно не тренувалась. Спочатку вона жалілась, що в неї все болить, хрумтить та тягне. Тренер, підігруючи їй, “підбадьорив”, заявивши, що це гормони та вік.

Потім в Олі раптово просиналась жага отримати якомога більше навантаження, але невдовзі вона втомилася і все частіше почала бігати та дивитись, що ж глядачі їй пишуть. Коротше, це була така собі іронічна вистава. По Олі було видно, що вона займається спортом регулярно: підтягнута, струнка. Та й Маша, хоча й зовсім іншої конституції, має добре накачане тіло.

Звісно, що Оля була занадто суворою у своїй самооцінці. “Ні, я не ідеальна. Потрібно підтягнути задок, прибрати жирок”,- говорила вона тренерові, який займається з нею вже сім років, у будь-яку погоду витягуючи свою підопічну, за словами Олі, буквально “за шкіру”.

Зрозуміло, що хоча все було представлено в такій легкій подачі, насправді ця команда на камеру провела повноцінний курс вправ для усіх м’язів тіла, наголошуючи при цьому, що ці навантаження сприяють тому, щоб вигнати увесь негатив не тільки з тіла, але й з голови.

На жаль остання місія залишилася не виконаною. Негатив декого виплеснувся на дівчат некоректною критикою, на що Оля, звісно, відреагувала згодом гнівним відеозверненням, в якому пообіцяла покарати злостивців.

Популярне

Схожі статті

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?