36-річний Андрій Бєдняков уперше потримав на руках синочка: “Вчотирьох легше квартиру знімати”

Після тривалої розлуки, спричиненої війною, родина Андрія Бєднякова й Насті Короткої врешті об'єдналася. Щасливий татусь вперше потримав на руках свого сина, який з'явився на світ восени 2022 року в Америці. Раніше він міг бачити другу дитину виключно по відеозв'язку.

Після тривалої розлуки, спричиненої війною, родина Андрія Бєднякова й Насті Короткої врешті об’єдналася. Щасливий татусь вперше потримав на руках свого сина, який з’явився на світ восени 2022 року в Америці. Раніше він міг бачити другу дитину виключно по відеозв’язку.

Гуморист не стримався й пожартував із цього приводу:

“Вчотирьох все-таки квартиру легше знімати, – й додав, – як ми сумували за борщем”.

Андрій якраз перебував з гастролями на Західній Україні, тож родина там і зустрілася. Настя з дітьми прилетіла з дітьми з США до Польщі, а вже звідти машиною вони дісталися до Львова. З 19 липня творчий шлях Бєднякова має пролягти до Харкова, Дніпра, Запоріжжя, Кам’янського. Навряд чи він забере родину з собою у прифронтові райони.

Щаслива новина про возз’єднання сім’ї не залишила у спокої не лише простих шанувальників Андрія, але й знаменитостей. Так, Володимир Остапчук відреагував дуже емоційно:

“Уррррааа!”

А Слава Дьомін зітхнув із полегшенням:

“Нарешті!”

Нещодавно блогер брав інтерв’ю в Бєднякова і той запевняв, що не дозволить Насті з дітьми залишитися в Україні назавжди, оскільки це дуже небезпечно.

Шанувальників знаменитої родини відео з чоловіком, дружиною, дітьми й собакою в Інстаграмі розчулило до сліз:

“Які ж ви гарні і щасливі! Залишайтеся такими і не розлучайтеся більше так на довго!”

“Не знала, що можу так радіти за чужих мені людей. Ви дивовижні!”

“Круто, коли сім’я разом. Щастя вам! ”

“Саме радісне відео, яке на сьогодні побачила”.

“Вітаю! Яке ж це щастя. Ми теж з песиком та донькою повернулись додому після року війни. Разом все подолаємо як родина, як країна, як ціла нація”.

Та знайшлися й такі, що не зрозуміли вчинку гумористів:

“З одного боку, звісно, бути разом – то велике щастя. Та навіщо було їхати, якщо все одно повернулись у війну?”

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.