Валерій Меладзе після всіх скандалів збирає валізи на Америку: чи знає про це Альбіна Джанабаєва

Валерію Меладзе чисто по-людськи можна поспівчувати. Людина, яка народилася в Грузії, юність провела в Україні та зробила кар'єру в росії, тепер залишилася ні в сих ні в тих.

Валерію Меладзе чисто по-людськи можна поспівчувати. Людина, яка народилася в Грузії, юність провела в Україні та зробила кар’єру в росії, тепер залишилася ні в сих ні в тих.

Підтримати російські наративи про українських нациків чоловік не може, оскільки чудово знає, що таких у природі просто не існує. Звісно, хочеться засудити цю безглузду війну з сотнями тисяч убитих і мільйонами постраждалих. Але ж у такому разі дорога на російські концертні майданчики буде перекрита.

На щастя для 58-річного артиста, є ще чимало інших країн, яким або зовсім байдуже до війни, або вони не приймають цю ситуацію настільки близько до серця. Отже, Меладзе тепер без проблем може гастролювати у рідному Батумі, де він зустрінеться з шанувальниками 25 серпня.

Восени в артиста намічається великий тур Західною Європою. В листопаді чарівний голос виконає композиції рідного брата у Німеччині, Чехії, Іспанії. Завітає до Нідерландів, Португалії і навіть до Естонії.

Підписники в Інстаграмі почали підначувати знаменитість: мовляв, чому не їде до Америки. Напевно, не має візи. Таких скептиків Меладзе розчарував, виставивши афішу на 2024 рік. І що ми бачимо?

Концерти пана Валерія у травні наступного року очікуються в Брукліні, Маямі, Атлантік Сіті, Тампі, Чикаго, Лос-Анджелесі, Сан-Франциско. Квитки фанати можуть придбати вже зараз. Тепер у коментах поряд зі щасливими вигуками жителів вище названих міст почалося скиглення, чому співак оминув увагою їхній населений пункт. Особливо образилися мешканці Техасу, адже це дуже великий американський штат. Канадійці теж не проти відвідати концерт Меладзе.

Тепер постала інтрига – чи візьме чоловік з собою у тривале турне дружину Альбіну Джанабаєву? Її ж начебто на росії поки не клюють.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.