Ведуча “ТСН” Марічка Падалко стала дружиною офіцера: її чоловік Єгор Соболєв отримав офіцерське звання (ФОТО)

Відома українська телеведуча Марічка Падалко поділилася своєю гордістю за чоловіка, який захищає Україну. Єгору Соболєву присвоїли офіцерське звання.

В родині Марічки Падалко і Єгора Соболєва тема війни була причиною серйозних сварок і скандалів. Чоловік давно був упевнений, що це неминуче і готувався до того, щоб захищати країну, паралельно обговорюючи з дружиною план вивезення дітей в безпеку. Телеведуча зізнавалась, що її дуже дратували ці розмови, тому що вона не хотіла вірити в очевидне. Незважаючи на це, незадовго до 24 лютого 2022 року подружжя придбало невеличку квартиру на Заході України, куди в ніч на 24-те Єгор повіз трьох дітей пари, оскільки не міг допроситися від Марічки зробити це.

Пізніше зірка “ТСН” зізнавалась, що неймовірно вдячна коханому за те, що він взяв це на себе і попри все підтримав її, коли вона разом з Єгором Гордєєвим 24.02.2022 першою вийшла в прямий ефір, щоб тримати українців в курсі новин.

Чоловік Марічки Падалко зізнався телеведучій в коханні з передової
Марічка Падалко стала дружиною офіцера

Відправивши спадкоємців з Києва, Соболєв одразу повернувся в столицю, одягнув військову форму і пішов на службу. Марічка Падалко дуже пишається коханим і переживає за нього, адже це дуже ризикова робота. Подружжя бачиться нечасто, але теплі почуття між ними не зникли.

Марічка Падалко зі своїм чоловіком
Марічка Падалко стала дружиною офіцера

В своєму Інстаграм-блозі Марічка Падалко поділилася важливою новиною – її чоловіку присвоїли офіцерське звання:

Маю відтепер новий сімейний статус – дружина офіцера

, – написала телеведуча.

Під цим постом вона додала нові фото Єгора у формі та з побратимами.

Колега Марічки Соломія Вітвіцька привітала пару і подякувала Соболєву за службу. До привітань приєднались інші користувачі Мережі:

  • “Господи, бережи Вашого чоловіка і кожного захисника! Боже! Марічко, Ви неперевершена жінка чоловіка-офіцера”;
  • “Щира подяка Вашому чоловіку та всій Вашій родині”;
  • “Пишаємось такими як Ви”;
  • “Вітаю! Ваш чоловік – наш захисник! Низький уклін і велика шана всім ЗСУ”.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.