Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин з дружиною готуються до поповнення: “Плануємо піти в ще один декрет”

Переможець "Голосу країни-10" Роман Сасанчин вже одружений і має дитину, однак його дружина публічно натякнула, що готується одразу йти в другий декрет після першого.

Роман Сасанчин в 2021 році одружився на коханій дівчині Іванні і незабаром у пари народилась донечка Елізабет. Переможець “Голосу країни” став одним з небагатьох в українському шоу-бізнесі, хто в такому віці обзавівся дітьми. На той момент Ромі було 19 років, а його дружина трохи старша.

Роман Сасанчин одружений з Іванною вже понад рік
Переможець Голосу країни Роман Сасанчин з дружиною готуються до поповнення

Нещодавно пара нарешті переїхала в квартиру в Києві, яку артисту подарували за перемогу в шоу. Вона дісталася їм без ремонту, який зіркове подружжя робить поступово. Поки дружина з донькою були в гостях у родичів в Польщі, Роман зробив ремонт у спальній кімнаті.

Іванна – блогерка, яка активно веде сторінку в Інстаграм-блозі та розповідає новини зі свого життя. На цей раз дівчина дала можливість підписникам задати їй цікавлячі питання. Багатьох хвилює, чи буде Іванка знову займатись нарощуванням волосся. До від’їзду в Польщу дружина Романа здійснювала мрії дівчат про довге і гарне волосся, але зараз ця діяльність на паузі:

На рахунок волосся, так, планую відновлювати роботу, але ще поки не знаю, де буду цим займатись, тому що як ви знаєте в квартирі ще ремонту немає і особо куди вести людину немає. Якщо привести в ці умови, в яких ми зараз, думаю, людині може бути некомфортно, неприємно. Тому я думаю, як вирішити цю ситуацію, чи винаймати якесь десь місце, чи що. Не знаю, поки що думаю. Коли я надумаю, тоді напишу вам

Переможець Голосу країни Роман Сасанчин з дружиною готуються до поповнення
Переможець Голосу країни Роман Сасанчин з дружиною готуються до поповнення

Також у Іванни поцікавилися, чим вона планує займатись після декрету та чи думала про відкриття своєї справи. Відповідь стала сюрпризом для фанатів пари:

Насправді після цього декрету я планую піти в ще один. Ми плануємо піти в ще один декрет. Але під час декретної відпустки я не збираюсь сидіти 24/7 з дитиною, хоча я зараз так і роблю. Я планую ще додатково займатись розвитком Інстаграму свого і думаю і надалі нарощувати волосся, бо мені це насправді дуже подобається

, – зізналася дружина Романа Сасанчина.

Переможець Голосу країни Роман Сасанчин з дружиною готуються до поповнення
Переможець Голосу країни Роман Сасанчин з дружиною готуються до поповнення

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.