Колишня дружина Потапа Ірина Горова няньчить малюка доньки, яка поїхала у США: “Залишила на місяць”

Відома українська продюсерка та бізнесвумен Ірина Горова показала на своїй сторінці, з ким сидить, поки її доньки полетіла до США. Знаменитість розчулила кадрами малюка

Ірина Горова, відома українська продюсерка та бізнесвумен, нині продовжує активну професійну діяльність. Попри всі випробування долі й темні для рідної країни часи, знаменитість створює нові проєкти та допомагає молодим талантам досягати власної мети. Крім того, встигає Ірина Горова і приділяти час своїм рідним.

Зірка має двох дітей. Молодшого сина Андрія Потапенка Ірина Горова народила у своєму другому шлюбі. Тоді зірка була заміжня за своїм колегою Олексієм Потапенком, якого українці краще знають під псевдонімом Потап. А ось мамою вперше знаменитість стала у своєму першому шлюбі. Тоді Ірина Горова народила доньку Наталію. З донькою у зірки чудові стосунки.

Крім усіх професійних обов’язків Ірина Горова також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Так, наприклад, там знаменитість нещодавно опублікувала новий допис, в якому показала песика своєї доньки Наталії. Продюсерка зазначила, що її донька залишила “малюка” на виховання новоспеченій бабусі. Горова втрачати моменту не стала й одразу натренувала собаку постійними веселими прогулянками.

Ірина Горова показала малюка, якого їй залишила на виховання донька Наталія
Ірина Горова показала малюка, якого їй залишила на виховання донька Наталія

До слова, сама донька Ірини Горової вирушила на відпочинок за кордон. На своїй сторінці в Інстаграмі дівчина поділилась публікацією, в якій продемонструвала найцікавіші фотографії, зроблені у США – саме туди з туристичною метою вирушила Наталія. В описі до нового допису знаменитість зазначила, що полюбляє подорожувати до Штатів, але жити б там точно не хотіла.

Наталія Горова зізналась, що для неї було б занадто важко звикнути до іншого темпу життя, менталітету та державного устрою. Крім того, пригадала дівчина і вартість лікування в американських лікарнях, зазначивши, що без страховки тут дуже просто стати заручником боргів.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.