Христина Горняк вперше висловилася про причини розлучення з Остапчуком: “Недарма Володя втік”

Колишня дружина відомого шоумена Володимира Остапчука Христина Горняк висловилася про причини розлучення з шоуменом. Після розбірок з розподілом майна, жінка заявила, що у цьому світі можна довіряти лише собі.

Христина Горняк – друга колишня дружина відомого українського шоумена Володимира Остапчука. Колись саме заради неї чоловік покинув свою першу дружину після 10 років шлюбу. Та цей союз був дуже не довгим. Пара розлучилася, не дочекавшись другої річниці весілля. Експодружжя вирішили не виносити весь “бруд” на публіку і не коментувати причину їхнього розставання.

Та розлучитися мирно так і не вийшло. Експодружжя у шлюбі разом придбали будинок, який належить їм обом і потребує розподілу між ними після розлучення. Та Остапчук так не думає. Чоловік останнім часом все частіше показує, як він зі своєю вже третьою дружиною планує робити ремонт у тому будинку і найближчим часом туди переїжджати.

Христина Горняк публічно звернулась до нової дружини Остапчука
Христина Горняк вперше висловилася про причини розлучення з Остапчуком

Горняк вже встигла це прокоментувати. За її словами, її колишній чоловік з нею не зв’язується і не хоче ділити той самий будинок, хоча вона має на нього повне право. То ж жінка вирішила подавати в суд на Остапчука, Христина вимагає чесно поділити майно, яке було нажите в шлюбі.

Нещодавно Горняк зробила новий допис у своєму Інстаграм-блозі, в якому зізналася, що може бути впевненою лише в собі, а ось в інших людях – ні.

Єдина людина в якій я можу бути впевнена на 100%, це – тільки я сама!

Тому оберігаю себе, ціную себе, люблю і поважаю!

Амінь.

, – написала Христина.

Христина Горняк вперше висловилася про причини розлучення з Остапчуком
Христина Горняк вперше висловилася про причини розлучення з Остапчуком

Один з коментаторів вирішив висловити свою думку, що Остапчук “втік” від Горняк саме через те, що вона аж занадто себе любить. На цей коментар відповіла сама Христина. Жінка в іронічний формі заявила, що від таких людей, як вона треба бігти, бо вона вміє вибудовувати власні кордони, а для деяких чоловіків це не цікаво.

Від людей які люблять себе треба бігти, щоб аж дим йшов. Бо, вони можуть свої кордони захищати, а це ой як не цікаво декому

, – прокоментувала Горняк.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.