Ольга Фреймут тільки повернулась в Україну і вже “влипла” у скандал: мережу обурила поведінка ведучої

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут повідомила про повернення до України. Не встигла знаменитість насолодитись затишком рідного дому, як вже втрапила у скандал

Ольга Фреймут, відома українська телеведуча, давно здобула шалену популярність. Сьогодні знаменитість продовжує журналістську діяльність, але з початку повномасштабної війни вона перебувала за кордоном. Нині зірка вирішила повернутись до України разом зі своїми дітьми, але не встигла насолодитись комфортом і домашнім затишком, як на неї завалилась хвиля критики. Річ у тім, що Фреймут анонсувала тренінг “Манери під час війни”.

Знаменитість на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм опублікувала кадри з українського поля, на якому бігають і граються її двоє молодших дітей. Таким чином Ольга Фреймут продемонструвала, що вперше за повномасштабну війну привезла сина й доньку до рідного дому. Сумувати знаменитість часу не має, тому одразу анонсувала лекцію на тему етикету й виховання.

Втім, така новина сподобалась не кожному підписнику відомої української журналістки. У коментарях до нової публікації Ольги Фреймут користувачі мережі обурились тим фактом, що ведуча намагається навчати українців справи, про яку сама нібито нічого не знає, адже з самого початку великої війни перебуває за межами країни.

Ольга Фреймут втрапила у гучний скандал через анонс нової лекції на тему манер
Ольга Фреймут втрапила у гучний скандал через анонс нової лекції на тему манер

Крім того, обурились підписники і тим фактом, що Ольга Фреймут просить за свій тренінг 700 гривень. Хоча 100% зароблених коштів телеведуча планує віддати на благодійність, користувачі закликали віддати ці гроші напряму в організації, які займаються закупівлею всього необхідного для цивільних і військових.

  • “Мені так подобаються люди, які поїхали з країни на початку війни, а потім намагаються бути психологами для тих, хто залишався”;
  • “Це просто жесть, Ви навіть не уявляєте, що таке війна, і як можна патякати про це”;
  • “Треба було 24 лютого таку лекцію провести. Ааа, вас же не було тут”.

Разом з тим, інша частина підписників заступилась за відому українську журналістку Ольгу Фреймут. У коментарях до нової публікації користувачі мережі зазначили, що знаменитість все правильно робить, а тому не повинна слухати критику від хейтерів.

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.