До нього не могла себе полюбити: нова дружина Вови Остапчука зізналась, що він допоміг їй подолати комплекси

Нова дружина відомого українського шоумена Володимира Остапчука зізналась, що він допоміг їй подолати комплекси. За словами знаменитості, раніше вона не сприймала себе

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук ще минулого року почав стосунки з Катериною Полтавською, медійницею з Києва. Зіркова пара довго приховувала стосунки, втім врешті-решт розкрила всі карти та розповіла про себе. Нині закохані часто демонструють почуття на особистих сторінках в Інстаграмі, а також активно займаються професійною діяльністю.

Так, наприклад, Остапчук і Полтавська запустили новий проєкт на платформі YouTube. Нещодавно вийшов новий випуск шоу “Мекнув – питайте”, в якому кохана українського шоумена розповіла про те, що для неї зробив її обранець. За словами зірки, до зустрічі з ним вона мала комплекси. Катерині Полтавській ніколи не подобались її ноги, адже дівчині здавалось, що вони занадто товсті. Втім, Остапчук так часто говорив своїй дівчині, що вона красива, що блогерка усвідомила, що має чудовий вигляд.

Катерина Полтавська розповіла романтичну історію про Володимира Остапчука
Катерина Полтавська розповіла романтичну історію про Володимира Остапчука

До слова, один із гостей нового випуску шоу Остапчука та його коханої пояснив, чому так сталось. За словами Романа Свечкоренка, психолога та учасника “Холостячки-2”, Катерина Полтавська раніше постійно намагалась порівняти себе з іншими, звідси й народжувались її комплекси. Коли в її житті з’явилась людина, яка показала, що порівнювати себе ні з ким не потрібно, вона припинила це робити. Відповідно, в неї зникли комплекси.

Нагадаємо, що раніше відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук двічі перебував у шлюбі. Вперше знаменитість розлучився 2020 року, тоді ж він одружився вдруге. З Христиною Горняк зірка прожив не так довго, як із першою дружиною, Оленою Войченко. Вже восени 2022 року зіркова пара розійшлась і того ж року стало відомо про нові стосунки ведучого. Подейкують, що Остапчук вже встиг одружитись із Полтавською.

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.