Ігор Кондратюк відповів, чи пробачить мобілізованому Козловському борг: артист винен продюсеру мільйони

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк висловився про гроші, які йому винен колишній підопічний Віталій Козловський. Знаменитість пояснив, чи збирається пробачити йому борг

Ігор Кондратюк, відомий український продюсер, нещодавно висловився про свого колишнього підопічного Віталія Козловського. Знаменитість зізнався в інтерв’ю для Слави Дьоміна, чи планує пробачати артистові борг у чимало мільйонів, який той йому не може віддати вже багато років. За словами Ігоря Кондратюка, на його рішення не може вплинути нічого – ні повномасштабна війна, ні мобілізація Козловського.

Знаменитий продюсер у коментарі для Дьоміна висловився про те, що насправді тут річ не у тому, кого та як випробовує життя, а в тому, що в кожного чоловіка мають бути власні принципи. Ігор Кондратюк зазначив, що віддати йому борг – це не просто бажання чи вимога, а постанова суду, тому тут і розмови не може бути про те, аби все забути.

Крім того, коментуючи той факт, що нині співак мобілізований, продюсер зазначив: “Це його життя”. Ігор Кондратюк зізнається, що виступає за принципи правової держави, тому для нього особливо важливим є беззаперечне виконання того, що постановив суд.

Ігор Кондратюк зізнався, чи пробачить борг своєму колишньому підопічному Козловському
Ігор Кондратюк зізнався, чи пробачить борг своєму колишньому підопічному Козловському

“Якщо моє життя закінчиться, я йому пробачу. Думаю, що він повинен як чоловік заплатити те, що він винен. Вся історія. Зі мною було б те ж саме”, – прокоментував Кондратюк.

Втім, на цьому свої пояснення знаменитість не завершив. Продюсер пояснив, що з усіх артистів, з якими він коли-небудь працював, гроші йому винен не лише Козловський. Ба більше, існують зірки, які винні Кондратюку набагато більше. Втім, вважає він, тут мова йде про свідоме порушення закону, чим і займався, за його словами, Козловський. Продюсер зазначив, що артист програв усі суди, а тому тепер змушений відповідати за свої вчинки.

Знаменитість також зазначив, що анулювання боргів – це не милосердя, тому він на такий крок наважуватись не хоче. За словами Кондратюка, у його колишнього підопічного була можливість зробити все розумно, втім він її втратив, а тепер мусить вирішувати проблеми.

Популярне

Схожі статті

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!