Потап повернувся в Україну: чоловіка Насті Каменських несподівано помітили в одному з районів Одеси

Останні декілька ночей Одеса потерпає від постійних ударів російської армії. На тлі тривожних новин у морському українському місті показався Олексій Потапенко

Відомий український музикант Олексій Потапенко з початку повномасштабної війни майже не з’являвся в Україні. З цього приводу у мережі неодноразово виникали скандали, втім артист на них не реагував. Хай там як, але тепер Потап неочікувано з’явився в Одесі, коли місто переживає найважчі атаки за всю історію великої війни.

Нині відомий артист не так активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, тому важко простежити, де знаменитість перебуває наразі. Втім, нещодавно на сторінці знаменитості з’явилась фотографія, на якій Потапенко позує на тлі одного з житлових будинків міста Одеса. В описі до нової публікації знаменитість зазначив, що вечірнє місто дарує йому особливе передчуття спокою.

Крім того, не зміг артист оминути увагою той факт, що останні декілька днів в Одесі було доволі гучно. Олексій Потапенко побажав кожному українцю нарешті відчути омріяний спокій та жити під мирним небом. Слід зазначити, що своє повернення знаменитий артист не коментував. Так само мовчить про його приїзд до України і дружина Потапа Настя Каменських.

Олексій Потапенко повернувся до України та побував в Одесі
Олексій Потапенко повернувся до України та побував в Одесі

До слова, у коментарях до нового допису користувачі мережі, очікувано, розділились на декілька таборів. Одна частина шанувальників підтримала слова Олексія Потапенка, тим часом інші його підписники дорікнули за те, що той так часто зникає з поля зору. Хай там як, але більшість коментарів була просякнута підтримкою українцям, які змушені переживати такі важкі ночі та дні.

Нагадаємо, що початок повномасштабної війни заскочив Потапенка та Каменських за кордоном. Пів року зіркова пара перебувала в Іспанії, але у серпні торік дружина українського репера вирішила повернутись додому. Тим часом Потап і надалі залишався за межами України. Повернувся він додому лише восени.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.