“Я ж не прошу назад мої повертати”: екс-дружина Остапчука Горняк відреагувала на питання про дорогий подарунок

Колишня дружина актора, ведучого і стендап-коміка Володимира Остапчука Христина Горняк поділилася, чи збирається повертати подарований ним Range Rover, про який вона мріяла багато років.

Ведучий шоу “Ліс рук” і “Маска” Володимир Остапчук розлучився зі своєю другою дружиною, юристкою Христиною Горняк, ще наприкінці 2022 року. Розрив був доволі важким – тоді Христина навіть зізналася, що не може повертатися у їхній спільний дім через болючі спогади. І хоч зараз пристрасті дещо вщухли, а ведучий вже устиг зав’язати нові стосунки з Катериною Полтавською, якій не так давно виповнилося 23 роки, шанувальники з обох сторін все ще цікавляться подробицями розриву подружніх стосунків Володимира з його другою дружиною.

Наразі Христина Горняк має серйозні проблеми з нирками і навіть збирається робити операцію. Попри це, вона активно веде соцмережі, зокрема, любить спілкуватися з прихильниками в історіях Інстаграму. Нещодавно в рубриці “Давайте поговоримо?” вона отримала запитання, чи не вимагає від неї екс-чоловік повернення автомобіля, який він їй подарував, коли пара ще була одружена.

Христина Горняк відповіла, що автомобіль у подарунок був красивим жестом, від якого вся країна була у захваті, і висловила сподівання, що до його повернення справа все ж не дійде.

“Бо тоді що, повертати і персні, і сумочки, і все, подароване колишнім, та ну… “Подарки не отдарки”, я ж не прошу назад мені мої повертати”

– додала вона.

В сторіз Христина Горняк дала відповідь на запитання стосовно автомобіля від колишнього чоловіка
В сторіз Христина Горняк дала відповідь на запитання стосовно автомобіля від колишнього чоловіка

Як усе було

Ще будучи у шлюбі, Володимир Остапчук  вирішив зробити цей неймовірний  подарунок своїй дружині. Про автомобіль Range Rover чорного кольору, за зізнанням екс-чоловіка, вона мріяла 10 років.

“Вона розповідала, що завжди мріяла про Range Rover. Завжди. Останніх років 10. Звичайно ж, я прислухаюся до її бажань і мрій і, по можливості, намагаюся їх виконувати”

– говорив тоді шоумен.

Володимир Остапчук здійснив мрію своєї дружини і підготував справжній сюрприз
Володимир Остапчук здійснив мрію своєї дружини і підготував справжній сюрприз

Як згадувала екс-дружина Володимира, перед тим, як зробити їй подарунок, він заплющив їй очі, запустив феєрверки, а потім, знявши пов’язку, вона побачила автомобіль своєї мрії, прикрашений розкішним бантом.

Популярне

Схожі статті

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.