Поки втікачка Денисова сидить в росії, її екс-чоловік Кривошапко проводить час із донькою: “Щастя елементарне”

Колишній учасник першого сезону українського шоу "X-фактор", а нині співак, засновник благодійного фонду "Братське серце" та батько Олександр Кривошапко показав, як вони з донькою проводять час після розлуки довжиною в рік.

Лише нещодавно соцмережі перебували в захваті від зворушливого возз’єднання Олександра Кривошапка з його єдиною донечкою Алісою. Співак та волонтер запостив на своїй сторінці відео, яке довело користувачів до сліз – на щастя, це були сльози радості.

Очевидно, туга батька і дитини одне за одним під час розлуки була дуже сильна – тож тепер Олександр з донечкою спішать наздогнати моменти, які вони пропустили у зв’язку з російським вторгненням.

Олександр оприлюднив нові фото із донькою. На одній з них видніється сонячний гірський краєвид, а дівчинка сидить у щасливого батька на руках. А на іншій Аліса взута в роликові ковзани з відповідним екіпіруванням, а позаду неї співак посміхається і демонструє сталеві біцепси – звісно, з таким батьком донька може почуватися під захистом і в безпеці. Світлина підписана просто і зворушливо – “Щастя елементарне”

Олександр Кривошапко тримає на руках єдину донечку Алісу
Олександр Кривошапко тримає на руках єдину донечку Алісу

Підписники щиро радіють за Олександра Кривошапка з донькою і залишають теплі коментарі під фотографіями:

“Яка гарна дівчинка!”

“Щастя вам”

“Ви прекрасні”

“Достойний батько прекрасної принцеси”

“Який красивий! І яка доросла!”

Денисова мовчить

Варто згадати, що наразі співак одружений вже втретє. А єдина донька з’явилася у другому шлюбі співака з акторкою та моделлю Мариною Кінскі. Не дивлячись на розлучення, вони зберегли добрі дружні стосунки і виховують доньку разом. А перша дружина співака, хореограф Тетяна Денисова, шлюб яких розпався з гучним скандалом ще в далекому 2012 році, ніяк не коментує ні нинішнє життя свого екса, ні причини, через які, власне, Олександр і не бачився з донькою протягом року.

Нагадаємо, що наприкінці 2021 року Денисова відмовилася від українського громадянства і втекла до росії, де зараз і знаходиться. Вторгнення в Україну рф вона ніяк не коментує.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.