Христина Горняк після розлучення з Остапчуком заявила, що заміж більше не хоче: “Чесно кажучи”

Відома українська блогерка та колишня дружина шоумена Володимира Остапчука Христина Горняк висловилась про свої плани на особисте життя. Зірка не бажає виходити заміж

Володимир Остапчук, відомий український шоумен і ведучий, давно здобув популярність серед української авдиторії. Став знаменитим чоловік, зокрема, завдяки своєму насиченому особистому життю. За 38 років артист встиг одружитись тричі та офіційно розлучитись два рази. Друга дружина Остапчука Христина Горняк висловилась про свої погляди на особисте життя після розлучення з чоловіком.

Нещодавно на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Христина Горняк вирішила поспілкуватись із підписниками. Знаменитість запропонувала їм запитати все, що їх цікавить. Фани запідозрили, що блогерка збирається відгуляти весілля, адже останнім часом до неї залицяється загадковий чоловік. Саме про це запитали підписники у Горняк, втім вона їх заспокоїла – найближчим часом ніякого весілля не буде.

Ба більше, знаменитість додала, що тепер взагалі сумнівається, чи варто офіційно оформлювати свої стосунки, адже усвідомила, що штамп у паспорті – лише формальність. За словами Христини Горняк, для неї важливо, аби поруч із нею була її людина, чоловік, який завжди залишатиметься поруч. Крім того, для зірки важливо, аби їхні діти були здоровими та щасливими.

Колишня Остапчука Христина Горняк зізналась, що більше не хоче виходити заміж
Колишня Остапчука Христина Горняк зізналась, що більше не хоче виходити заміж

Нагадаємо, що відома українська блогерка та нотаріусиня Христина Горняк перебувала у шлюбі всього один раз. Обранцем знаменитості став шоумен і ведучий Володимир Остапчук, а їхній союз завершився розлученням. Зіркова пара й досі не розкрила причини розставання, але майже одразу після розриву шоумен почав стосунки з іншою жінкою.

Христина Горняк після розлучення залишається самотньою, втім не скаржиться на відсутність уваги зі сторони протилежної статі. Знаменитість розповідала, що в її житті з’явився чоловік, в якого вона навіть почала закохуватись, але поки що історія не набирає обертів.

Популярне

Схожі статті

Улюблений рецепт усіх італійців! Вперше бачу таке ніжне тісто: вологий і дуже смачний сирний пиріг

Сирний пиріг за цим рецептом виходить нереально ніжним, повітряним і дуже смачним. При цьому готується він дуже просто з доступних продуктів.

Цукор не додаю і кладу багато зелені: мій ходовий рецепт солоних сирників, які виходять смачніші за звичайні

Солені сирники з зеленню стануть відмінним доповненням до будь-якого обіду або вечері. Для тих, хто не любить солодке, цей варіант приготування стане чудовою та смачною альтернативою.

Цей сімейний десерт просто тане в роті: ніжний і ароматний яблучний пиріг. Весь секрет в особливому тісті

Усі ми любимо смачну випічку, без гарного десерту важко уявити затишний вечір. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт манного пирога з яблуками, який сподобається кожному з першої спроби.