Єфросиніна чесно розповіла про реальні стосунки з чоловіком своєї подруги Полякової: “Трохи “жим-жим” було”

У новому випуску "Дорослих дівчат" відома українська ведуча Маша Єфросиніна зізналась, що побоюється чоловіка своєї найкращої подруги Олі Полякової

Відома українська ведуча Маша Єфросиніна та її подруга, співачка Оля Полякова, разом ведуть спільне YouTube-шоу “Дорослі дівчата”. У програмі зіркові колеги обговорюють різні теми, часто особисті. Так, наприклад, у новому випуску Єфросиніна зізналась, що вона побоюється чоловіка Полякової, хоча і розуміє, що він добра і приємна людина.

Оля Полякова пригадала, що після весілля з Вадимом Буряковським він припинив спілкуватись зі своїми друзями, адже новоспечена дружина “відбила” коханого у товаришів. Маша Єфросиніна підхопила тему про чоловіка подруги та зазначила, що він зовсім не виглядає як жертва. Ба більше, додала зірка, вона навіть злегка боїться його.

Маша Єфросиніна розповіла про ставлення до чоловіка своєї подруги Олі Полякової
Маша Єфросиніна розповіла про ставлення до чоловіка своєї подруги Олі Полякової

Відома українська співачка здивувалась такому зізнанню та поцікавилась в подруги, чому в неї таке ставлення до її чоловіка. За словами Олі Полякової, Вадим Буряковський – він “добряшечка”. Тоді Маша Єфросиніна пригадала одну з вечірок на честь дня народження Суперблондинки. Тоді Полякова вже пішла спати, а ведуча зі своїм чоловіком Тімуром Хромаєвим спробували посперечатись із Буряковським.

Єфросиніна пригадала, що чоловік Олі Полякової тоді їх перебив. Знаменитість пригадала, що тоді обранець співачки перебив її. Хоча Буряковський не грубив і був цілком добрим, знаменитість таки настрашилась. “Трохи “жим-жим” було”, – пригадала відома українська ведуча та благодійниця.

Оля Полякова та Вадим Буряковський давно перебувають в офіційному шлюбі
Оля Полякова та Вадим Буряковський давно перебувають в офіційному шлюбі

Нагадаємо, що відома українська співачка Оля Полякова давно перебуває у стосунках зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським. Зіркова пара відгуляла весілля на початку 2000-х років, а пізніше вони стали батьками двох спільних доньок. За словами артистки, після одруження з нею характер її чоловіка сильно змінився.

Популярне

Схожі статті

“Життя за кордоном пішло не на користь”: за 2,5 року швидко постарішали Потап, Винник, Нікітін, Бабкін

В тому, що за кордоном життя – не цукор, можна наочно переконатися, якщо уважно розглянути світлини артистів-утікачів. Ті зі знаменитих чоловіків, які покинули Україну, чомусь швидко постарішали.

“Стрічку про батька так і не подивилися”: Назарій та Дмитро Яремчуки проігнорували найкасовішу документалку

Назарій та Дмитро Яремчуки не дали інтерв'ю для документального фільму "Яремчук: Незрівнянний світ краси". Альберт Цукренко вирішив розібратися, чому так сталося, й поспілкувався з братами.

“Ваша Марійка”: 45-річна Маша Єфросиніна посміялась із власної зовнішності, поки була в гостях у Полякової

Маша Єфросиніна, відома українська ведуча, вирішила пожартувати про власний зовнішній вигляд. Що стало причиною для такої публічної самоіронії зірки?