“Це ведмежатко – суцільне щастя”: екс-дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова стала мамою вчетверте

Відома українська продюсерка Олена Мозгова показала нового члена своєї родини. Колишня дружина Олександра Пономарьова вирішила стати мамою вчетверте

Олена Мозгова, відома українська продюсерка, здобула широку популярність багато років тому, коли ще перебувала у стосунках зі своїм колишнім цивільним чоловіком Олександром Пономарьовим. Зіркова пара у шлюбі стала батьками спільної доньки, а артист виховував доньку своєї коханої від попереднього шлюбу, як рідну. Втім, в один момент зіркове подружжя вирішило розлучитись через невірність Мозгової.

Хай там як, але через багато років знаменитості вдалось покохати чоловіка та побудувати з ним щасливу родину. У шлюбі з Девідом Аксельродом Олена Мозгова стала мамою своєї наймолодшої доньки Соломії. Втім, нещодавно продюсерка повідомила про ще одне поповнення. Виявляється, тепер у родині Аксельрода та Мозгової на одного члена більше.

Колишня Пономарьова Олена Мозгова розповіла шанувальникам про нового члена її родини
Колишня Пономарьова Олена Мозгова розповіла шанувальникам про нового члена її родини

На особистій сторінці в соціальній мережі Фейсбук відома українська продюсерка опублікувала нову фотографію, на якій показала маленького песика. Тепер у родині Олени Мозгової не лише зростає донька Соломія, але й щасливо живе собака. Знаменитість повідомила, як саме вони вирішили назвати свого улюбленця, втім зазначила, що він не лише Джинік, але й справжнє миле ведмежатко. Так зірка його називає через особливість породи мальтіпу.

Крім того, знаменитість також повідомила, що їхній песик дуже слухняний і вихований. Джонік не робить шкоди вдома та ходить у туалет лише у свій лоток. Крім того, він вже встиг дуже полюбити доньку Олени Мозгової Соломію.

“Народився 7 травня. Від Солі не відходить, дуже грайливий і компанійський, ходить на лоток, не линяє, бо в нього не шерсть, а волосся, не викликає алергії. Коротше кажучи, це ведмежатко – суцільне щастя”, – розповіла відома українська блогерка.

Олена Мозгова показала новоспеченого члена їхньої родини Джоніка
Олена Мозгова показала новоспеченого члена їхньої родини Джоніка

Нагадаємо, що відома українська продюсерка та її чоловік вже мають домашнього улюбленця. Зіркова пара раніше завела кішку на прізвисько Коко. Залишається лише здогадуватись, чи подружаться між собою кіт і собака.

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.