Ніна Матвієнко зізналась, як відреагувала на ранню вагітність Тоні: “Ми розуміли, що це дитяче захоплення”

Донька відомої української співачки Ніни Матвієнко дуже рано завагітніла та народила дитину. Артистка розповіла, як відреагувала на зізнання Тоні про те, що вона стане мамою

Тоня Матвієнко, відома українська співачка й донька легендарної Ніни Матвієнко, вперше стала мамою, коли їй тільки виповнилось 17 років. Знаменитість з допомогою батьків виховала старшу доньку Уляну, втім лише нещодавно мама артистки розповіла про те, як відреагувала на новини про те, що її донька у 16 років завагітніла. За словами Ніни Матвієнко, вони з чоловіком, батьком Тоні, намагались підтримати доньку.

В інтерв’ю для Слави Дьоміна знаменита українська співачка розповіла, що вони з чоловіком могли кардинально змінити життя своєї доньки, але на краще чи на гірше – невідомо. Розповідаючи про ранню вагітність Тоні Матвієнко, Ніна Митрофанівна натякнула, що вони і дійсно думали про можливість зробити аборт, втім богобоязливість та особисті упередження втримали зіркову родину від такого рішення.

Ніна Матвієнко розповіла про те, як вони з чоловіком відреагували на ранню вагітність доньки
Ніна Матвієнко розповіла про те, як вони з чоловіком відреагували на ранню вагітність доньки

Знаменитість розповіла, що її чоловік Петро Гончар одразу сказав, що будь-який вибір належить зробити виключно Тоні. Донька зіркового подружжя вирішила народжувати, а також Тоня Матвієнко вийшла заміж за свого обранця, батька Уляни. Народна артистка зазначила, що можливо у всьому є її провина, адже вона, як мама, мала б застерегти свою доньку. Втім, Ніна Митрофанівна не встигла.

“Я могла якось застерегти, але я не могла уявити, що це так скоро станеться: і заміжжя, і вагітність, і дитина”, – пригадал минуле відома співачка Ніна Матвієнко в інтерв’ю для українського журналіста Слави Дьоміна.

Ба більше, знаменитість додала, що, коли дізналась про вагітність доньки, повністю й цілком усвідомлювала – лише один неправильний крок і все може кардинально змінитись у гіршу сторону.

Тоня Матвієнко народила доньку Уляну, коли їй лише виповнилось 17 років
Тоня Матвієнко народила доньку Уляну, коли їй лише виповнилось 17 років

Нагадаємо, що сьогодні донька відомої української співачки Тоні Матвієнко Уляна вже доросла й самостійно живе у Києві. Дівчина працює та здобуває освіту в одному зі столичних університетів.

Популярне

Схожі статті

Намазка, яка побʼє всі рекорди за швидкістю поїдання: за останній шматочок закуски гості можуть побитися

Спробуйте приготувати цю смачну та корисну намазку з авокадо, яка не тільки порадує вас своїм смаком, але й забезпечить організм корисними речовинами та енергією.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко дітей не має, а у Сморигіна їх троє: як виглядають нащадки Євгена

Зірка "Дизель Шоу" Євген Сморигін не тільки професійний актор, а й люблячий чоловік та батько трьох дітей. Як виглядають сини та єдина донька знаменитості?

Леся Нікітюк показала ноги від вух без краплі целюліту: незаміжня краса в екстра-міні. Притула б оцінив

Найвідоміша українська блондинка та знаменита телеведуча Леся Нікітюк схвилювала фанатів новими фото з довгими та стрункими ногами. Світлина зібрала сотні коментарів та компліментів.