“Золотий Холостяк”: Решетнік запропонував зняти реаліті про літнього нареченого. Хіменес-Браво у головній ролі

Відомий український телеведучий і головний Купідон України розповів про знімання нового сезону популярного реаліті "Холостяк". Втім, знаменитість назвав головну особливість

Григорій Решетнік здобув в Україні особливу популярність після того, як почав вести шоу “Холостяк”. Знаменитість почали називати головним Купідоном країни, а нещодавно зірковий ведучий припустив, хто б міг стати героєм наступного сезону реаліті-шоу про кохання. Втім, зазначив Григорій Решетнік, є один цікавий момент.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість поділився новим дописом. Ведучий показав фотографію Джеррі Тернера, американського “холостяка”, який став першим чоловіком у зрілому віці, який шукав своє кохання. Григорій Решетнік надихнувся прикладом американських колег і вирішив запропонувати українцям такий формат шоу.

Григорій Решетнік запропонував новий формат популярного реаліті-шоу Холостяк
Григорій Решетнік запропонував новий формат популярного реаліті-шоу Холостяк

Відомий український телеведучий поцікавився у своїх підписників, чи хотіли б вони побачити сезон “Золотого Холостяка”, головним героєм якого має стати чоловік у віці. У коментарях до нового допису Григорій Решетніка його підписники зазначили, що в Україні таке шоу навряд чи вдасться зняти, адже рівень життя в країні набагато нижчий за американський.

“В Україні, на жаль, не такий спосіб життя. Наші холостяки зрілого віку так не виглядають”; “А те що в Україні середня тривалість життя чоловіка 66 − 68 років? І яка якість того життя… Ну якийсь хайп — незрозумілий і недоречний”, – зазначили підписники Григорія Решетніка.

У мережі припустили, що Ектор Хіменес-Браво міг би стати героєм нового сезону Холостяка
У мережі припустили, що Ектор Хіменес-Браво міг би стати героєм нового сезону Холостяка

Втім, одного кандидата на роль зрілого Холостяка таки знайшли. Мова йде про відомого українського кулінара та головного суддю “МастерШефу”. Хоча знаменитість набагато молодший за головного героя американського “золотого сезону”, він все ще підходить на

Популярне

Схожі статті

Курячу грудку готую по-новому: соковите куряче філе, запечене в пергаменті. Мій ходовий рецепт. Ділюсь

Що може бути смачніше, ніж запечена куряча грудка на обід або вечерю? Як приготувати фаршировану курятину в пергаменті – читайте в нашому матеріалі.

Ймовірний бойфренд Ірини Горової молодший за її доньку: як виглядає хлопець, який нарешті замінив Потапа

Останнім часом поширюються чутки щодо Ірини Горової. Подейкують, що колишня дружина Потапа знайшла собі нове кохання. Бойфренд продюсерки начебто на 20 років молодший.

На святковий стіл готую швидку закуску: змішую 3 інгредієнти та складаю у тарталетки – гості нахвалюють

Якщо треба приготувати швидку й недорогу закуску нашвидкуруч, спробуйте поєднати моркву з сиром. Сир можете брати будь-який – твердий, плавлений або підкопчений.