Ольга Фреймут вперше за півтора року приїхала до київської квартири: занурилась у спогади про своє минуле

Відома українська журналістка та телеведуча Ольга Фреймут вперше після початку повномасштабної війни повернулась у Київ. Зірка показала фото зі столиці

Ольга Фреймут, відома українська журналістка й телеведуча, нещодавно вперше за майже півтора року повномасштабної війни повернулась до рідної країни. Після 24 лютого минулого року знаменитість разом із молодшими дітьми перебувала за кордоном, у Великобританії. Свою подорож Україною знаменитість почала зі Львову, а тепер вирушила до столиці.

Про це стало відомо з публікації на особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм. Ольга Фреймут поділилась із шанувальниками фотографією, зробленою на в’їзді до Києва – там журналістка сфотографувала великий знак із назвою столиці. Зірка була небагатослівною та в описі до нової фотографії лаконічно залишила червоне серце, ймовірно висловлюючи своє захоплення та радість від приїзду додому.

Ольга Фреймут вперше за півтора року приїхала у Київ та ймовірно побувала у своїй квартирі
Ольга Фреймут вперше за півтора року приїхала у Київ та ймовірно побувала у своїй квартирі

Хоча знаменитість більше нічого не розповідала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, можна припустити, що залишилась вона у своїй квартирі. Варто зазначити, що там Ольга Фреймут не була вже дуже давно, адже з самого початку повномасштабної війни перебувала з дітьми далеко за межами рідної країни. Тепер у зірки з’явилась нагода надихнутись рідними стінами, в яких пройшли найкращі роки її життя.

Нагадаємо, що відома українська журналістка живе в елітній квартирі у центрі Києва. Знаменитість мешкає на Подолі, мальовничі вулиці якого так сильно нагадують Ользі Фреймут краєвиди старовинного Львова. В одному з інтерв’ю знаменитість розповідала, що облаштувала свою квартиру так, щоби вона ідеально відбивала її характер і витончену натуру.

Ольга Фреймут живе у затишній та комфортній квартирі у хорошому районі Києва
Ольга Фреймут живе у затишній та комфортній квартирі у хорошому районі Києва

До слова, в Україну знаменитість повернулась не сама. У Львові Ольгу Фреймут помітили в компанії її чоловіка, продюсера Володимира Локотка. А ось їхні діти ймовірно залишились у безпечнішому місці за кордоном.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.