Ніна Матвієнко зізналася, що не може пробачити собі ранню вагітність дочки: “Не догледіла Тоню”

Ніна Матвієнко дуже рано стала бабусею та продовжує себе корити за безвідповідальне ставлення до доньки в юності. Але змінити вже нічого неможливо

Нещодавно Ніна Матвієнко завітала в гості до Слави Дьоміна та поділилась відносинами з донькою. Наразі вся велика родина проживає в маєтку бабусі і не соромиться про це розповідати та показувати читачам в соціальних мережах.

Старша онучка Уляна, якій на сьогодні вже 24 роки, проживає в Києві та активно волонтерить. А меншій, доньці Тоні та Арсена Мірзояна лише 7 років. Саме вони втрьох і проживають наразі в Ніни Митрофанівни. Відомо, що з зятем в Ніни Матвієнко напружені відносини, але в скрутну годину вона не може відмовити, тому мусила полишити образи та особисте незадоволення задля щасливого життя родити.

Свого житла молода родина Матвієнко-Мірзоян поки що не має, бо колись у 2017 років вклались в будівництво, яке наразі стоїть замороженим. При цьому наймати квартиру не вигідно, тим більше у Ніни Матвієнко є вдосталь місця, щоб всім проживати комфортно. І вони планують з’їхати від мами лише в свій, такий же великий, будинок.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян

Провина не дає Ніні Матвієнко спокійно жити

Можливо саме відчуття провини Ніні Митрофанівній не дає можливості відпустити доньку з під батьківського плеча. Адже досі співачка вважає, що могла вплинути на життя Тоні, застерегти її від ранньої вагітності та невдалого заміжжя. Ніна Матвієнко згадала, як відреагувала, коли Тоня завагітніла:

“Потрібно було менше довіряти їй та більше говорити про все, в тому числі про наслідки. Але я не могла навіть уявити, що це так скоро відбудеться”

Саме мама була першою людиною, котрій Тоня розповіла про свій цікавий стан. Незважаючи на все, батьки схвалили шлюб, адже донька просто світилась від щастя. Шлюб був невдалий, але народження Уляни стало найкращим подарунком долі, як для Тоні, так і для Ніни Матвієнко.

Популярне

Схожі статті

Тіна Кароль розповіла про бажання співати у музичному гурті: невже поп-діва перериває сольну кар’єру?

Завдяки своїй сольній кар'єрі Тіна Кароль стала іконою української сцени. Проте, не всі знають, що за її успіхом стоїть велика мрія – співати у жіночому ансамблі.

Вже місяць, як підсіла на цю смакоту: шоколадний торт готую без борошна — ніжний і такий, що сам тане в роті

Відчуйте справжню розкіш смаку з шоколадним тортом без борошна — це ніжне чудо, яке буквально тане в роті. Така випічка — справжнє диво для шанувальників шоколаду та смачних десертів.

Мама поганого не порадить: до якого майбутнього готують зіркові Ребрик та Падалко своїх дітей-підлітків

Нащадки в таких сім'ях як Падалко та Ребрик мають змогу вибирати своє майбутнє з ширшого спектра, ніж більшість. Втім підхід цих мам до вибору професії дитини може слугувати прикладом для інших.