23-річна Катерина Полтавська видала справжню причину переїзду з Остапчуком із квартири в будинок: будуть діти

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук не так давно одружився втретє і вже планує з молодою дружиною переїзд в заміський будинок, який побудував у попередньому шлюбі.

Володимир Остапчук має багатий досвід стосунків з жінками. В 2023 році він одружився втретє на дівчині, яка молодша за нього на 16 років. Це сталося таємно від публіки невдовзі після розлучення з другою дружиною Христиною Горняк. Після розсекречення стосунків з Катериною Полтавською в своєму Ютуб-шоу телеведучий жартував, що одружується на всіх, з ким спить, чим підтвердив третій шлюб.

Володимир в цій парі відповідає за гроші, а Катерина – за сімейний затишок. Зараз зіркова пара живе на зйомній квартирі в Києві, однак активно займається ремонтом в заміському будинку, який Остапчук будував разом з Христиною Горняк. Після розлучення питання власності екс-подружжя не вирішило, як стверджує Христина, Володимир ігнорує її спроби вирішити все мирно, тому вона збирається судитись за майно, набуте в шлюбі з телеведучим та радить Полтавській не поспішати робити ремонт та щось перебудовувати в будинку, який належить їй.

22-річна кохана Остапчука хоче жити в будинку, який він побудував з екс-дружиною Горняк
Катя Полтавська пояснила, чому вони з Остапчуком так поспішають переїхати в будинок

Незважаючи на це, Остапчук і Катя продовжують облаштовувати своє сімейне гніздечко на власний смак. Нещодавно дружина Володимира обирала меблі для вітальні.

В своєму Інстаграм-блозі Полтавська часто відповідає на питання підписників. На цей раз її запитали, де б вона більше хотіла жити:

Життя в квартирі чи в приватному домі?

Майже все життя жила в приватному будинку, але мені подобається й квартира. Якщо з дітьми, то будинок

, – відповіла дівчина.

Катя Полтавська пояснила, чому вони з Остапчуком так поспішають переїхати в будинок
Катя Полтавська пояснила, чому вони з Остапчуком так поспішають переїхати в будинок

Раніше Остапчук казав, що Катя природжена мама і він впевнений, що вона буде чудово справлятись із дітьми. Ймовірно, зіркова пара планує поповнення і робить все для того, щоб жити з якомога більшим комфортом, коли сім’я збільшиться.

Популярне

Схожі статті

Мама поганого не порадить: до якого майбутнього готують зіркові Ребрик та Падалко своїх дітей-підлітків

Нащадки в таких сім'ях як Падалко та Ребрик мають змогу вибирати своє майбутнє з ширшого спектра, ніж більшість. Втім підхід цих мам до вибору професії дитини може слугувати прикладом для інших.

Кіш із рибою по-французьки: смакуй хоч гарячим, хоч холодним! Смачна несолодка випічка у європейському стилі

Завжди чудово мати у записнику декілька унікальних рецептів страв, які можна подати на будь-яке святкове чи буденне застілля. Один з таких — кіш із рибою та броколі по-французьки.

Де зараз колись популярна Надія Мейхер: тиняється Європою та робить спробу продавати речі власного бренду

Надія Мейхер, колись відома своїми музичними досягненнями, в останні роки змінила вектор особистої активності. Звісно, ця зміна кар'єрного шляху не залишилася непоміченою громадськістю.