Тіна Кароль розповіла про характер 14-річного сина Веніаміна, який живе у Британії: “Це інший світогляд”

Українська співачка Тіна Кароль поділилася з прихильниками своїми особистими спостереженнями щодо її 14-річного сина Веніаміна. Артистка зізналася, що хлопець має абсолютно інший світогляд, ніж у більшості людей.

Тіна Кароль – не лише одна з найвідоміших співачок українського шоу-бізнесу, а й мама. Сина артистки звати Веніамін і йому 14 років. Майже все своє свідоме життя хлопець живе окремо від своєї зіркової мами. Ще у 7 років Вєня переїхав у Лондон, де пішов у перший клас в престижну приватну школу.

Варто відзначити, що співачці важко далося рішення віддати такого маленького сина навчатися за кордон. Та вона вчинила так, як хотів батько хлопчика Євген Огір, який помер, коли Вєні було всього 5 років.

Тина Кароль с мужем Евгением Огиром и сыном Веней
Тіна Кароль розповіла про характер 14-річного сина Веніаміна, який живе у Британії

Тіна Кароль запевняє, що виховує сина в суворості і він не є “маминим сином”. Веніамін багато часу приділяє навчанню і є відмінником. Крім того, хлопець займається грою на музичних інструментах і бойовим гопаком.

Нещодавно Тіна Кароль у своєму Телеграм-каналі поділилася з прихильниками своїми роздумами щодо сина. Так, співачка розповіла історію, яка трапилася напередодні. Тіні написав викладач зі школи, де вчиться її син і повідомив про те, що його мати померла. Тіна була в ступорі і не знала, що відповісти, крім банального “ми поруч”. Тоді співачка попросила у сина написати пару слів своєму викладачу і те, що написав Вєня розчулило співачку до сліз.

Так, Вєня поспівчував викладачу, але зробив це у своїй манері.

Смерть не завжди є поганою річчю. Зі смертю наших улюблених членів сім’ї, ми також можемо згадати їхнє життя та їх великі досягнення. Замість жалоби, давайте святкуватимемо життя вашої матері

, – написав син Кароль.

Тіна Кароль розповіла про характер 14-річного сина Веніаміна, який живе у Британії:

Співачку це дуже розчулило. Тіна зізнається, що завжди хотіла, аби її син сприймав смерть якось інакше, не так, як більшість людей. Так і трапилось.

У 2013 році Тіна втратила свого коханого чоловіка і батька свого сина Євгена Огіра. Тому для неї тема смерті є дуже болючою і вона не може про це говорити, їй важко дібрати співчутливі слова. Та те, як Веніамін зміг висловити свої почуття, зачепило артистку до глибини душі.

Це інший світогляд, і дякую тобі за це, сину.

, – написала Тіна.

Популярне

Схожі статті

Тіна Кароль розповіла про бажання співати у музичному гурті: невже поп-діва перериває сольну кар’єру?

Завдяки своїй сольній кар'єрі Тіна Кароль стала іконою української сцени. Проте, не всі знають, що за її успіхом стоїть велика мрія – співати у жіночому ансамблі.

Вже місяць, як підсіла на цю смакоту: шоколадний торт готую без борошна — ніжний і такий, що сам тане в роті

Відчуйте справжню розкіш смаку з шоколадним тортом без борошна — це ніжне чудо, яке буквально тане в роті. Така випічка — справжнє диво для шанувальників шоколаду та смачних десертів.

Мама поганого не порадить: до якого майбутнього готують зіркові Ребрик та Падалко своїх дітей-підлітків

Нащадки в таких сім'ях як Падалко та Ребрик мають змогу вибирати своє майбутнє з ширшого спектра, ніж більшість. Втім підхід цих мам до вибору професії дитини може слугувати прикладом для інших.