“Неможливо пояснити”: друг Дорофєєвої розповів, якою вона була у шлюбі з Дантесом і якою стала з Кацуріним

Відома українська співачка Надя Дорофєєва за останні півтора року дуже круто змінила своє життя. Знаменитість розлучилась і встигла вдруге вийти заміж

Надя Дорофєєва, відома українська співачка, навесні минулого року оголосила про розлучення з чоловіком. Знаменитість вирішила кардинально змінити своє життя та наважитись на крок, про який давно роздумувала. Втім, надовго самотньою зірка не залишилась і вже весною того ж року почала стосунки зі своїм другом Михайлом Кацуріним.

Зіркова пара деякий час приховувала роман, але врешті про все розповіла. Стосунки Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна розвивались швидко та динамічно, тому вже зовсім скоро вони почали жити разом. З часом знаменитості замислились і про те, щоб офіційно зареєструвати взаємини. У червні цьогоріч Дорофєєва стала дружиною ресторатора Кацуріна.

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін відгуляли весілля у Києві влітку цього року
Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін відгуляли весілля у Києві влітку цього року

Близький друг відомої української співачки Олексій Завгородній розповів про те, як змінилась його колега. Нагадаємо, що раніше зірковий дует співав разом у гурті “Время и Стекло”. В інтерв’ю для Слави Дьоміна знаменитість розповів про те, якою була Дорофєєва у шлюбі з Володимиром Дантесом та якою стала тепер, коли пов’язала своє життя з Кацуріним.

Журналіст поцікавився у свого гостя, чи відрізняється поведінка закоханої співачки у стосунках з її другим чоловіком від того, якою вона була у шлюбі зі своїм першим обранцем. Завгородній не став приховувати, що різниця колосальна та дуже помітна.

“Неможливо пояснити, але вона стала більш відкритою, вона більше йде на контакт. Головне, вона щаслива. І це відчувається. Відчувається її щастя”, – пояснив у коментарі для Слави Дьоміна український музикант Позитив.

Олексій Завгородній прокоментував особисте життя Наді Дорофєєвої
Олексій Завгородній прокоментував особисте життя Наді Дорофєєвої

Крім того, додав відомий український співак, його колега та подруга зараз взагалі не переймається через проблеми, адже вся її увага зосереджена на почуттях. За словами Позитива, Надя Дорофєєва буквально купається в коханні свого чоловіка Михайла Кацуріна.

Популярне

Схожі статті

Старші за обранців на багато років і не соромляться: Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф’єва покохали молодиків

Деяким жінкам нецікаво проводити час із ровесниками. Їм подавай молодиків на 10 чи й на 20 років молодших. Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф'єва заходять саме у цю категорію знаменитостей.

До м’ясця подаю теплий салат зі смажених помідорів: черрі на салатному листі подобається всім домашнім

Якщо зібралися поласувати стейком чи біфштексом, потрібно обов'язково додати до смачного м'ясця овочеву складову. Чудова ідея – зробити салат зі смаженими помідорами. Легка закуска буде доречною.

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.