“Він сам себе загойдував”: Тімур Мірошниченко розчулив розповіддю про те, як жив їхній син у дитбудинку

Український телеведучий, який зі своєю дружиною нещодавно став батьком названого сина, розповів про його життя у дитячому будинку. Мірошниченко розчулив розповіддю

Відомий український телеведучий Тімур Мірошниченко разом зі своєю дружиною Інною після початку повномасштабної війни замислились про всиновлення дитини. Зіркове подружжя почало процес, а нещодавно вони забрали свого малюка додому. Новоспеченим сином знаменитостей став дворічний Марсель. Хлопчик народився передчасно та з найпершої секунди життя мусив буквально виживати.

У нещодавньому інтерв’ю для видання Viva Тімур Мірошниченко розповів про те, як у його названого сина проходить адаптація до нового життя. Знаменитість зізнався, що Марсель не одразу звик до сім’ї й до того, що його люблять та оточують турботою. За словами ведучого, стрес у малюка проявлявся в постійному бажанні їсти.

Тімур Мірошниченко розповів, як їхній названий син Марсель звикає до нового життя
Тімур Мірошниченко розповів, як їхній названий син Марсель звикає до нового життя

Знаменитість розповів, що його названий син реагує на стрес підвищеним апетитом. За словами Тімура Мірошниченка, малюк їсть буквально постійно. Спершу Марсель куштує свій сніданок чи, наприклад, обід разом із братом і сестрою, але вже через деякий час знову хоче їсти.

Ведучий розповідає, що його дружина Інна Мірошниченко спочатку може приготувати їсти дітям, нагодувати їх та прибрати зі столу, а лише потім піти та підігріти щось поїсти собі. Марсель одразу ж слідує за мамою та знову просить поїсти. Втім, додав знаменитість, малюк повільно переналаштовується та звикає до нового життя.

Тімур Мірошниченко пригадав, яким було життя його названого сина у дитбудинку
Тімур Мірошниченко пригадав, яким було життя його названого сина у дитбудинку

Крім того, розповів відомий український телеведучий, їхній малюк не звик до того, що йому приділяють увагу. За спогадами Тімура Мірошниченка, у перші дні, коли Марсель лише переїхав у свій новий дім, його новоспечена мама намагалась його заколисати, але малюк пручався – він просто не звик до того, що його колисають перед сном, адже у дитбудинку він заколисував себе сам.

Ведучий також детальніше розповів про життя малюка у притулку. Знаменитість розповів, що Марсель зовсім не вміє гратись зі звичайними іграшками, адже у притулку їх мало і всі вони лежать в окремій ігровій кімнаті. Тімур Мірошниченко поділився припущенням, що в таких кімнатах діти бувають лише тоді, коли приїжджають комісії або потенційні батьки.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.