“Це інший світогляд”: Тіна Кароль здивована поглядами свого сина на життя та розлуку з близькими людьми

"Яке посієш, таке і пожнеш"- кажуть у народі. Цю істину підтвердила зіркова матір-одиначка Тіна Кароль, розповідаючи про вчинок свого єдиного сина Веніаміна.

Діти завжди є віддзеркаленням своїх родин. Все, що закладається в них батьками, добре чи погане, обов’язково проявиться в них. Але іноді вони дивують батьків зовсім іншим світоглядом, який формується вже за межами батьківського виховання під впливом тієї середи, яка оточує дитину.

Як сьогодні виглядає син Тіни Кароль та Євгена Огіра Веніамін
Син Тіни Кароль та Євгена Огіра Веніамін

Без штампів та стереотипів

Таке сталося нещодавно з зірковою мамою Веніаміна Тіною Кароль, коли вона несподівано для себе відкрила це, прочитавши щирого, без штампів і стереотипів, листа, який її син написав своєму британському вчителю з приводу втрати останнім найріднішої людини — матері.

“Замість жалоби давайте святкуватимемо життя вашої матері”,- написав Веніамін, висловлюючи співчуття своєму наставнику.

“Ваша мати мусила бути великою жінкою, адже вона виховала дуже розумного сина, який допоміг мені і всій школі розвиватися”,- продовжив хлопець.

Ця думка сина вразила Тіну, бо досі такий погляд не вклався в рамки сприйняття факту втрати близької людини у свідомості співачки, яка й досі страждає за батьком свого сина, що дуже рано пішов з життя.

Аналізуючи свій погляд та погляд свого сина на такі речі як життя та розлука навіки з близькими, Тіна приходить до висновку, що їй якось вдалося зробити так, щоб син сприймав біль втрати по іншому, ніж вона сама.

Для Тіни біль — це слабкість.

“Я заборонила її, викреслила, сховала, спалила. Залишились вуглини, на яких немає емоцій”,- зізнається співачка.

Але зараз син відкрив для неї геть інший підхід до таких речей. І вона вдячна за це своєму Вені.

“Це інший світогляд, і дякую тобі за це, сину. Я люблю тебе. Накрило”, – з щирого серця пише Кароль.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.