Пельмені, огірок і банан: дружина переможця “Голосу” Романа Сасанчина показала сніданок півторарічної доньки

Дружина переможця вокального шоу "Голос країни" Романа Сасанчина Іванна показала, чим годує півторарічну донечку Елізабет. Дівчинка вже практично їсть з загального столу.

Роман Сасанчин – двічі переможець популярного на телебаченні проєкту “Голос країни”. Хлопець зворушив всю країну своїм сильним голосом і здобув тисячів прихильників, які й досі слідкують за його життям у соціальних мережах.

Роман досить рано почав жити доросле життя. У віці 18 років хлопець одружився, а у 19 став татом. Зараз доньці співака 1,5 роки. Дівчинка росте дуже жвавою і енергійною. Дружина Романа Сасанчина Іванна активно веде Інстаграм-блог, де показує свої материнські будні і як вона виховує малечу.

Роман Сасанчин одружений з Іванною вже понад рік
Роман Сасанчин одружений з Іванною вже понад рік

Так, нещодавно Іванна показала, чим вона годує доньку. На сніданок півторарічній дитині дівчина приготувала магазинні пельмені, шматочок огірка і шматок банана.

Дружина Сасанчина показала, як годує півторарічну доньку магазинними пельменями
Дружина Сасанчина показала, як годує півторарічну доньку магазинними пельменями

Елізабет з’їла сніданок з задоволенням, а ось користувачі мережі залишились занепокоєні харчуванням дитини. Адже куплені пельмені – не найкраща їжа для такої маленької дитини.

До слова, зараз молода сім’я проживає у Києві у тій самій квартирі, яку колись Роман виграв на “Голосі”. Та у тій квартирі досі немає ремонту, зроблена лише одна кімната. У своїх Інстаграм-сторіс Іванна Сасанчина показала, що ванна кімната, кухня та вітальня досі з голими стінами та без міжкімнатних дверей.

Роман Сасанчин з дружиною і донькою переїхав у подаровану на Голосі квартиру
Роман Сасанчин з дружиною і донькою переїхав у подаровану на Голосі квартиру

Ще рік назад подружжя планували продати цю квартиру і купити іншу, в якій вже буде зроблений ремонт. Та все ж Сасанчини змінили свою думку і вирішили по мірі своїх можливостей облаштовувати своє житло.

Варто відзначити, що після перемоги на “Голосі” кар’єра Романа Сасанчина не почала стрімко розвиватися. Хлопець на якийсь час відійшов від музики і працював звичайним касиром у супермаркеті. Та нещодавно Роман випустив власну пісню і почав з’являтися на телебачені. Молодий співак йде до своєї мети і не втрачає бажання стати частиною українського шоу-бізнесу.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.