“На ніч тільки з Вами”: Оля Полякова публічно звернулась до Арестовича та змусила свого чоловіка ревнувати

Відома українська співачка Оля Полякова звернулась до Олексія Арестовича. Зірка ніжно привітала блогера з днем його народження та розповіла про ритуал, пов'язаний із ним

Оля Полякова, відома українська співачка, крім основної професійної діяльності, також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість часто ділиться зі своїми шанувальниками різними новинами та фотографіями, а цього разу зірка висловилась про Олексія Арестовича, блогера та колишнього радника Офісу президента.

У своєму блозі артистка привітала відомого громадського й політичного діяча з його днем народження, а також підтримала його діяльність. Так, артистка зізналась, що майже півтора року повномасштабної війни вона засинає разом з Олексієм Арестовичем – дивиться випуски інформаційно-аналітичних шоу за його участю. Крім того, зірка зазначила, що блогеру та ексраднику ОП вдалось врятувати мільйони людей від неврозу.

Оля Полякова привітала Олексія Арестовича з днем його народження
Оля Полякова привітала Олексія Арестовича з днем його народження

Нагадаємо, що відомий український блогер, громадський і політичний діяч Олексій Арестович здобув широку популярність на початку повномасштабної війни. Знаменитість після 24 лютого активно виходив на зв’язок з українцями, аби поділитись новинами про події на фронті. Таким чином знаменитість заспокоював громадськість і запобігав поширенню паніки серед населення.

Втім, на початку цього року рейтинги відомого українського блогера та на той час ще чинного радника ОП різко впали. Тоді ж Арестович подав у відставку та покинув пост радника. Підставою стали його непідтверджені Генштабом вислови щодо причин трагедії у Дніпрі – тоді він заявив, що влучання у будинок сталось внаслідок збиття ракети системами української ППО.

Олексій Арестович здобув неабияку популярність на початку повномасштабної війни
Олексій Арестович здобув неабияку популярність на початку повномасштабної війни

Хай там як, але сьогодні Олексій Арестович продовжує свою діяльність.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.