Зірки ТСН, які хочуть здаватися одиначками: чому Алла Мазур ховає чоловіка, а від Лідії Таран пішов Доманський

Серед ведучих телеканалу 1+1 є красуні, які доводять, що реальне життя не завжди таке ж яскраве, як на екранах. Прикладом цьому стали життєві шляхи Алли Мазур і Лідії Таран.

На телеканалі 1+1 працюють добре відомі глядачам ведучі, які вміють зацікавити аудиторію не лише новинами. Їх особисте життя стає регулярною темою для обговорень в Мережі.

Алла Мазур приховує свого чоловіка

Алла Мазур – ведуча програми “ТСН”, яка вже давно займає високу позицію в медійному світі. За кулісами яскравої кар’єри вона стала люблячою матір’ю та дружиною, однак чоловіка від публіки ховає.

Алла завжди відзначала, що сім’я для неї завжди була на першому місці. Вона виховує сина, який для неї є найбільшим джерелом натхнення та радості. Роль матері стала для Мазур важливим аспектом і вона виконує її з великою гідністю. Син телеведучої Артем вже підліток, тому зірковій матері не завжди легко знайти підхід до хлопця, однак вона розуміє, що прийшов час сепарації та гідно це приймає.

Зірки ТСН Алла Мазур і Лідія Таран розповіли подробиці особистого життя
Зірки ТСН Алла Мазур і Лідія Таран розповіли подробиці особистого життя

Хто чоловік Алли Мазур – цілковита таємниця. Під час вагітності зірка “плюсів” вирішила, що не допускатиме публіку до цієї частини свого життя, щоб уникнути зайвих пліток. Власним прикладом телеведуча показує, як можна балансувати між професійними зобов’язаннями та особистим щастям.

Лідія Таран сама виховує доньку

Лідія Таран, талановита ведуча новин з каналу 1+1, відома своїм професійним вмінням розкривати найважливіші події для глядачів. Але після початку повномасштабної війни Лідія не працює в студії ТСН, оскільки знаходиться за кордоном. За її тендітною зовнішністю та професійною витримкою ховається сильний характер.

В молодості Лідія Таран закрутила роман з Андрієм Доманським, який пішов від неї, коли народилася їх донька Василина. Він не відчував в собі сил далі триматись за ці стосунки, які стали рутиною. Ведучій довелось стати для дівчинки і мамою, і татом одночасно, саме тому вона без вагань виїхала з України за кордон, щоб вберегти дитину від війни.

Зірки ТСН Алла Мазур і Лідія Таран розповіли подробиці особистого життя
Зірки ТСН Алла Мазур і Лідія Таран розповіли подробиці особистого життя

Після невдалих стосунків з Доманським Лідія більше не представляла нового обранця публіці, а в одному з інтерв’ю зізнавалась, що мріє про другу дитину.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.