Ірина Горова показала фото своїх дітей на фоні заміського маєтку. Син від Потапа та старша донька – копія мами

В продюсери Ірини Горової є двоє дітей: старша Наталія, якій на сьогодні вже 25 років, та Андрій Потапенко, син репера Потапа. Продюсерка не може натішитись милим фото

Не так давно в соціальних мережах появились фотографії милої родини Ірини Горової. Зустріти на сторінках продюсери подібні фото дуже велика рідкість.

Ірина намагається розвивати лише свій бізнес через соціальні мережі, а особисте життя максимально закриває.

Андрій Потапенко, Ірина Горова та Наталія Горова
Андрій Потапенко, Ірина Горова та Наталія Горова

Дивно також те, що Горова навіть не підписала світлину – хай кожен сам додумує репліку. Єдине – вона підписала ніки Андрія та Наталії. Після чого у молодих людей одразу врази виросла кількість підписників.

Діти Ірини Горової
Діти Ірини Горової

На фото можна розпізнати заміський маєток Ірини Горової. Саме на його фоні Андрій обіймає усміхнену старшу сестру за плечі.

Потрібно нагадати, що Ірина Горова має двох дітей з різницею в 11 років від різних чоловіків. Перший – Юрій Горов, батько старшої доньки Наталії. А про другого чоловіка – Олексія Потапенка, не знає хіба що лінивий. Вони були одружені нетривалий час, в шлюбі народили сина Андрія. Наразі репер Потам щасливий разом зі своєю коханою Настею Каменських.

Бренд помітні належить Ірині Горовій
Бренд помітні належить Ірині Горовій

Наразі між Іриною Горовою та Потапом дуже напружені відносини. У них є спільний бізнес, але вони намагаються працювати максимально окремо один від одного.

Навіть відомий бренд Mozgi Entertainment тепер має іншу назву і інших власників. Навіть у своєму сторіс в інстаграмі Горова розповіла що Потап не має відношення до бренду Pomitni і в підтвердження виставить на загал витяг з ЄДР на сторінці бренду Pomitni.

Незважаючи на особисті відносини – син Андрій отримує увагу від обох батьків.

Популярне

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".