“Я ще й трохи п’ю”. Полякова поділилася, як рятувалася від своєї звички: довго не хотіла визнавати проблему

Оля Полякова розповіла в соцмережах про відпочинок на оздоровчому курорті. Зокрема, співачка поділилася, чому саме їй був так необхідний відпочинок та оздоровлення - і ця відвертість насторожила деяких підписників.

Знаменита українська співачка Оля Полякова активно веде соцмережі. Вона не тільки веде на платформі Youtube спільний з Машею Єфросиніною проект “Дорослі дівчата”, а й часто ділиться з шанувальниками цікавими фактами свого життя на своїх сторінках в соціальних мережах.

Одна з останніх публікацій Ольги не на жарт збентежила її шанувальників. Адже Королева ночі, крім усього іншого, зазначила:

“Ті, хто дивляться “Дорослих дівчаток”, знають, що я завжди їм) Але останнім часом я ще й трохи п’ю”

Зірка продовжує, що останнім часом їй не подобалося власне відображення у дзеркалі, однак тривалий час вона відмовлялася визнавати проблему.

“Думала, що на мені все це не відображається”

– зізналася вона. Однак артистка все-таки вирішила взяти себе в руки і відпочити на оздоровчому курорті “Palazzo Fiuggi”, що знаходиться в Італії. Та ще й не сама, а зі своєю 18-річною донькою Машею, численними світлинами з якою Суперблондинка вже встигла похизуватися.

Також вона розповіла, що на курорті їх чекала жорстка 8-денна дієта і безліч оздоровчих процедур. Судячи із задоволеного вигляду обох красунь, поїздка однозначно того вартувала.

“Фотошоп не потрібен!”

– висловилась артистка про результати перебування в “Palazzo Fiuggi”.

Оля поділилася, що планувала відвідати італійський курорт ще в лютому 2022 року. Але за два дні від запланованої поїздки рф розпочала повномасштабне вторгнення, яке зруйнувало безліч  життів та планів – зокрема, плани співачки з оздоровлення тіла та душі.

Однак зараз Полякова все-таки вирішила скористатися шансом, тим більше, що співачці зателефонували і повідомили, що заброньоване місце чекає на неї.

“Фотошоп не потрібен!” – чи все-таки потрібен?

Як було зазначено раніше, Полякова відвідала оздоровчий центр не сама, а в компанії своєї доньки Маші. Дівчатка, а інакше їх і не назвеш, поділилися не однією світлиною з відпочинку та продемонстрували стрункі фігури в купальниках. Сама співачка зазначала, що в їх розкішному вигляді є велика заслуга саме курорту. Багато підписників Олі висловлюють захоплення:

“Розкішні українські дівчата”

“В когось буде теща топ”

“Маша вогонь”

“Такі красиві, і такі схожі, що я іноді думаю, а хто Оля?”

Однак знайшлися і користувачі, які помітили фотошоп на фотографіях, причому Оля, судячи з усього, “підправляла” не себе, а свою доньку.

“Ви і так гарні! Навіщо фотошопити фото?”

“Так сумно, що мати не приймає доньку такою, як вона є”.

“З фотошопом переборщили”

“Давайте вже відходити від ідеалізації жіночого тіла”

Разом з тим, деякі прихильники співачки та її доньки вважають, що саме нетактовні коментатори найбільш винні у бажанні Олі ретушувати і без того вдалі фотографії Маші:

“Раніше захейтили її доньку, можливо, тому і вирішила підкоригувати фото, щоб люди не плювалися жовчю”

Популярне

Схожі статті

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!