“А ось і третя дитина!”: сім’я екс-учасниці “Танцюють всі” Ілони Гвоздьової поповнилася в її день народження

Хореограф, дружина та мама двох чудових дітей Ілона Гвоздьова зовсім не очікувала поповнення у своїй родині. Однак воно сталося - і не в будь-який день, а просто на ювілей танцівниці! Річ у тім, що вона отримала в подарунок чотирилапого друга, який вже став улюбленою "третьою дитиною".

Талановита танцівниця та хореограф, колишня учасниця популярного шоу “Танцюють всі” Ілона Гвоздьова гучно відзначила свій 35-й день народження. Вона отримала безліч теплих слів у привітання, а соцмережі Ілони були заповнені світлинами різноманітних подарунків від близьких людей.

Однак один із них вразив шанувальників найбільше – як, очевидно, і саму Ілону. Річ у тім, що цим подарунком став лабрадор! Танцівниця поділилася своєю радістю у сторіз Інстаграму.

На одній світлині щаслива власниця тримає на руках цуценя чорного лабрадора, який став новим членом родини Ілони – на шиї в нього видніється кумедна віртуальна наклейка у вигляді червоного банта. Вона додала підпис:

“А ось і третя дитина”

що свідчить про те, що песику з новим домом точно пощастило.

Також в історіях Ілона опублікувала відео, де її діти – донька Валерія та син Домінік – граються із новим “братиком”, а на фотографії розміщено підпис

“Подруга зробила подарунок не тільки мені, а всій нашій сім’ї”

Скріншоти історій зі сторінки Інстаграму Ілони Гвоздьової
Скріншоти історій зі сторінки Інстаграму Ілони Гвоздьової

Оце так подарунок

До речі, “третя дитина” вже встигла отримати ім’я, про що свідчить іще одна світлина із підписом “Знайомтесь – це Тайсон!”

Скріншоти історій з Інстаграму
Скріншоти історій з Інстаграму

Крім того, і особа тієї самої подруги, що зробила цей сміливий подарунок, схоже, не є секретом. Судячи ще з однієї історії, такий милий подарунок зробила Ілоні Леся Готун, яка займається туристичним бізнесом. Безсумнівно, вона є дуже близькою подругою Ілони, адже чужа людина навряд чи наважиться на подібний відповідальний, але приголомшливо приємний крок.

А також на фотографії відмічено розплідник лабрадорів Garish Style Labrador, звідки, вочевидь, новий улюбленець і прибув до майбутнього дому.

Лабрадори, відомі своєю соціальністю та дружністю, є ідеальними супутниками для енергійного та активного життя Ілони. Ці собаки відзначаються великим розумом, товариськістю та надійністю, що робить їх ідеальними супутниками у будь-якому заході.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.