“Мені стидно”, “Гидко таке слухати” – публіка розкритикувала виступ Джамали на благодійному матчі в Лондоні

5 серпня відбувся благодійний футбольний матч на підтримку України. Джамалу було обрано для виконання гімну - але глядачам цей виступ не сподобався! Мережа спалахнула від критики

Співати гімн перед цілим стадіоном – дуже відповідально. Адже не тільки глядачі на матчі чують виступ. Даний благодійний футбольний матч транслювали на 25 каналах у 200 країнах світу. Тому можна сміливо говорити про аудиторію в декілька сотень мільйонів.

Це відповідальне завдання вирішено було доручити співачці з кримським корінням, яку знає весь світ, завдяки перемозі в музичному шоу “Євробачення”.

Джамала на благодійному футбольному матчі
Джамала на благодійному футбольному матчі

Джамала вважала для себе справжньою честю заспівати гімн на стадіоні, прославити Україну на легендарному стадіоні футбольного клубу Челсі.

“У цьому магія патріотизму: коли ти робиш це від душі, з любов’ю, можна побачити, як ти відриваєшся і буквально летиш від щастя, що “твою пісню”, твій гімн чує світ”

Але те, що було на стадіоні глядачі не сприйняли. Адже всі звикли до однієї моделі звучання українського гімну. Інтерпретація від Джамали багатьом не сподобалась. Саме про це говорять критичні вислови в бік співачки.

Виконання гімну України від Джамали - коментарі
Виконання гімну України від Джамали – коментарі

Але, говорячи відверто, є і такі прихильники, котрим нове джазове виконання все ж сподобалось. Як говориться – у кожного свій смак і людина має право на особисту думку, як в принципі і Джамала на особисте виконання гімну України в тій манері, яка їй до вподоби.

Гімн України в виконанні Джамали
Гімн України в виконанні Джамали

Потрібно зазначити, що в перерві між таймами був невеликий концерт. Серед українських зірок запрошеними були Вакарчук та гурт “Бумбокс”. Всі кошти благодійного матчу підуть на відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею на Чернігівщині. Команди, що брали участь в футбольному матчі були зібрані Андрієм Шевченком та Олександром Зінченком.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.