17-річна донька Ольги Фреймут повернулася з США в Україну і стала тренеркою з танців за копійки (Відео)

17-річна донька телеведучої Ольги Фреймут Злата повернулася в Україну з США і анонсувала власний майстер-клас з танців у Києві. Щоб повчитися танців у самої Злати Мітчелл потрібно заплатити всього 300 гривень.

Злата Мітчелл – старша донька відомої української телеведучої Ольги Фреймут, яку вона народила у студентські роки від британця Ніла. Дівчина відома публіці не менше, ніж її зіркова мама. Ще з раннього дитинства Фреймут привчала доньку до медійності і часто брала її з собою на світські заходи.

Особливо активно про дівчину почали говорити тоді, коли вона прийшла на кастинг відомого танцювального шоу “Танцюють всі” у 2016 році. Тоді Златі було всього 10 років. Своєю хореографією дівчинка вразила не лише глядачів, а й суддів проєкту.

17-річна донька Ольги Фреймут повернулася з США в Україну і стала тренеркою з танців за копійки
17-річна донька Ольги Фреймут повернулася з США в Україну і стала тренеркою з танців за копійки

У 2021 році Злата Мітчелл закінчила 9 клас престижної приватної школи у Києві і виїхала у США, де навчалася у старший класах у так званій школі-інтернаті. В цьому році дівчина закінчила американську школу. Наразі невідомо, де буде дівчина здобувати вищу освіту та зараз, поки тривають літні канікули, вона приїхала на Батьківщину – в Україну.

Всі ці роки Злата Мітчелл продовжувала займатися танцями. Зараз дівчина вийшла на досить високий рівень у хореографії і навіть запланувала свій власний майстер-клас у Києві.

Так, донька Фреймут опублікувала у своєму Інстаграм-блозі уривок свого танцю і написала, що у найближчий понеділок чекає всіх охочих на свій танцювальний майстер-клас. Також дівчина вказала студію, де запланована подія.

Школа танців, де буде давати свій майстер-клас Злата, також анонсувала подію і вказала вартість уроку. Так, щоб потрапити на майстер-клас до Злати, потрібно заплатити 300 гривень. За столичними мірками, це дуже дешево.

17-річна донька Ольги Фреймут повернулася з США в Україну і стала тренеркою з танців за копійки
17-річна донька Ольги Фреймут повернулася з США в Україну і стала тренеркою з танців за копійки

Нагадаємо, Злату Мітчелл часто порівнюють з її зірковою мамою і хейтять у Мережі. Дівчина виросла зовсім не схожою на свою маму Олю Фреймут ні зовні, ні за характером. Дівчина має пишні форми, яскраву зовнішінсть і бунтівний характер.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.