Сердючка з мамою в Латвії: Андрій Данилко показав фотографії з поїздки на музичний фестиваль Лайми Вайкуле

Андрій Данилко зі своєю подругою Інною Білоконь відпочивали в Юрмалі. Пара приїхала на запрошення Лайми Вайкуле прийняти учать в її благодійному концерті

Ще наприкінці липня відома латвійська співачка організувала власний благодійний концерт Laima Rendezvous, кошти з якого будуть направлені в благодійні фонди України.

Участь брали відомі співаки, друзі Лайми Вайкуле, та популярні виконавці нашої країни. Серед запрошених українських зірок була і Вєрка Сердючка.

Кумедні моменти відпочинку Андрія Данилка в Юрмалі

Уже після повернення в рідний Київ, Андрій Данилко вирішив поділитись враженнями від Юрмали.

Андрій Данилко розповів про відпочинок в Юрмалі
Андрій Данилко розповів про відпочинок в Юрмалі

На своїй сторінці в інстаграмі він виклав фотографії, де він позує та кепкує зі своєю подругою Інною Білоконь. Саме вона, ось уже протягом багатьох років, вдало перевтілюється в маму Вєрки Сердючки.

Андрій Данилко відвідав Латвію
Андрій Данилко відвідав Латвію

Андрій Данилко в своєму репертуарі та не зраджує улюбленому чорному кольору. Він одягнений в спортивну кофту та темні джинси. Незмінним аксесуаром зірки, протягом вже багатьох років, являється чорна кепка, в якій співак на кожному фото.

Андрій Данилко відвідав Латвію
Андрій Данилко відвідав Латвію

На прогулянці по Юрмалі Інна Білокінь, подруга Данилка, також була одягнена в комбінезон чорного кольору та вільного крою.

Андрій Данилко відвідав Латвію
Андрій Данилко відвідав Латвію

На кадрах з Латвії також засвітився і учасник бенду Данилка – Олег Дубина. Вони разом позували в концертному залі “Дзінтарі”, де власне і пройшов концерт Лайми Вайкуле.

Потрібно зазначити, що уже 16 серпня Вєрка Сердючка проведе великий сольний концерт в Ризі. Білетів на цей славетний виступ уже неможливо купити. Як показав концерт Лайми – Андрія Данилка, в образі Вєрки в Латвії, просто обожнюють.

Популярне

Схожі статті

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.