Даша Квіткова зізналася, що судиться з Нікітою Добриніним: “Мої інтереси захищають і відстоюють”

Зіркове подружжя Нікіта Добринін і Даша Квіткова оголосили про розставання ще у січні 2023 року. Та процес розлучення затягнувся через наявність маленької дитини і спільного майна.

Даша Квіткова і Нікіта Добринін були єдиною парою в Україні, які реально змогли побудувати стосунки після закінчення романтичного шоу “Холостяк”. Вже через рік після закінчення проєкту закохані зіграли розкішне весілля, а через 2 роки – у них народився спільний син Лев.

Вони здавалися дуже міцною і закоханою парою, яка буде жити разом до кінця життя. Принаймні так, вони транслювали свої відносини у соціальній мережі. Та реальність виявилася іншою. Після народження дитини у подружжя почалася криза і в січні 2023 року Добринін і Квіткова вирішили розлучитися.

Квіткова прокоментувала стосунки після розлучення
Даша Квіткова зізналася, що судиться з Нікітою Добриніним

Через те, що у подружжя є спільне майно, а саме будинок на Київщині, спільний бізнес та автомобілі, а також маленький син, процес розлучення досить довготривалий.

Нещодавно у своєму Інстаграм-блозі Квіткова повідомила, що шукає хороших адвокатів в Києві, а пізніше уточнила, ща наразі вона судиться з екскоханим Нікітою Добриніним. Колишнє подружжя досі ділять спільне майно. Також Даша зізналася, що будинок, який вони побудували з Нікітою, тепер продається. Сама Даша останні декілька місяців живе на орендованій квартирі у Києві разом з сином.

 Даша Квіткова зізналася, що судиться з Нікітою Добриніним
Даша Квіткова зізналася, що судиться з Нікітою Добриніним

Варто відзначити, що експодружжя не стали прямо говорити про причину розлучення. В інтерв’ю Маші Єфросиніній Квіткова сказала на цю тему лише декілька завуальованих фраз. Так, Даша зізналася, що проблеми у стосунках у них почалися ще у 2021 році, близько року вони намагалися зберегти шлюб і навіть ходили до сімейного психолога. Також Даша натякнула на те, що була незадоволена фінансвоим становищем свого чоловіка.

До слова, за останній рік в Україні розлучилося дуже багато пар, в тому числі і зіркових. Мова йде про телеведучого Володимира Остапчука і Христину Горняк, Надю Дорофєєву і Вову Дантеса та інших. Психологи запевняють, що для здивування тут немає причин, адже війна – дуже складне випробування для стосунків і багато хто його не проходить.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.