Холостяк-12 Алекс Топольський назвав російську мову своєю рідною: “Яким би патріотом себе не вважав”

Відомий український бізнесмен, який нині живе за кордоном, назвав своєю рідною мовою російську. Знаменитість неабияк розбурхав мережу несподіваним зізнанням

Алекс Топольський, відомий бізнесмен українського походження, нещодавно зробив скандальну заяву. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм чоловік зізнався, що насправді своєю рідною мовою він вважає не українську, а російську. За словами знаменитості, власні думки йому легше висловлювати мовою сусіда, попри те, що після 24 лютого минулого року у публічному просторі він перейшов на солов’їну.

У своєму Інстаграм-блозі Алекс Топольський розмістив Історію, в якій чи не вперше за півтора року повномасштабної війни заговорив російською мовою. Знаменитість пояснив, що йому важко висловлювати свої думки українською, адже більшу частину свого свідомого життя він говорив саме мовою сусіда. Перейти на російську мову на своїй сторінці Топольський вирішив, аби прокоментувати фільм “Барбі”.

Алекс Топольський зізнався, що вважає своєю рідною мовою українську
Алекс Топольський зізнався, що вважає своєю рідною мовою українську

Алекс Топольський російською мовою розкритикував новий американський фільм, зазначивши, що фемінізм у ньому був токсичним, а гумор – вульгарним. Пізніше знаменитість поспішив пояснити, чому відмовився від української мови, висловлюючи свою думку про нову кінострічку.

“Яким би патріотом [я – прим. ред.] себе не вважав, висловлювати думки потрібно рідною [російською – прим. ред.] мовою”, – прокоментував Алекс Топольський у своєму Інстаграм-блозі.

Знаменитість додав, що любить свою країну, але все-таки рідною мовою називає ту, якою спілкувався 22 роки свого життя.

Алекс Топольський з Холостяка-12 зробив скандальну заяву з приводу рідної мови
Алекс Топольський з Холостяка-12 зробив скандальну заяву з приводу рідної мови

Нагадаємо, що особливу популярність бізнесмен українського походження здобув після участі у шоу “Холостяк-12”. Знаменитість народився та виріс у Львові, де минула більша частина його життя. Втім, пізніше Алекс Топольський виїхав за кордон і вирушив підкорювати Сполучені Штати. За межами рідної країни в чоловіка є кар’єра та власне життя, тому після початку повномасштабної війни він вирішив не повертатись в Україну.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.