MELOVIN назвав країну-лицемірку, яка нещиро підтримувала на Євробаченні-2023 Україну: “Ніби облили окропом”

Відомий український музикант MELOVIN розповів про ситуацію на Євробаченні-2023, яка його неабияк розчарувала. Знаменитість назвав країну-учасницю, яка підтримувала Україну нещиро

MELOVIN, відомий український співак, пригадав неприємну історію, яка трапилась із ним на Євробаченні-2023 року. Знаменитість у новому інтерв’ю для програми “Життя відомих людей” розповів, що на Євровечірці у Лондоні з нагоди Євробачення-2023 він мав нагоду поспілкуватись із представником Молдови, який на камеру всіляко підтримував Україну та українців, а ось у приватній розмові висловився словами російської пропаганди.

Співак MELOVIN пригадав, що на вечірці мав нагоду поспілкуватись із Пашею Парфені, артистом, який представляв Молдову. На заході той підійшов до українського артиста з вигуком “Слава Україні”, тому між ними зав’язалась розмова. MELOVIN вирішив розповісти історію, як у дитинстві та юності його дискримінували за спроби говорити українською мовою. Відповідь Паши Парфені здивувала артиста.

MELOVIN пригадав, як на Євровечірці поспілкувався з представником Молдови
MELOVIN пригадав, як на Євровечірці поспілкувався з представником Молдови

Артист з України розповів, як в Одесі він вирішив спілкуватись зі своїми однолітками рідною мовою, а ті закликали його перейти назад на російську, а не розмовляти “цією свинячою”. За словами MELOVIN, Паша Перфені його слухав, а потім в один момент заявив, що насправді ніхто й нікому нічого не забороняв в Україні, а за спілкування українською не дискримінував.

“І тут я чую російський наратив: “Вам нічого ніколи не забороняли. От коли у вас дозволять канабіс, тоді й поговоримо, яка ви вільна країна”. Нас ніби облили окропом”, – пригадав у новому інтерв’ю відомий український артист MELOVIN та додав, що в кінці розмови Перфені заявив, що переживає, що українці можуть “зарозумітись”.

MELOVIN розповів про неприємну ситуацію, пов'язану з представником Молдови на Євробаченні-2203
MELOVIN розповів про неприємну ситуацію, пов’язану з представником Молдови на Євробаченні-2203

Знаменитість відгукнувся про розмову, як про дуже неприємну та гидку ситуацію, а також зізнався, що розповів про історію лише зараз, аби його не звинуватили у підтасовуванні результатів.

Варто зазначити, що Паша Перфені на публіку завжди підтримував Україну та висловлювався на користь українців. Втім, тепер у мережі зазначають, що вся поведінка артиста виглядає нещирою й такою, ніби він переслідував егоїстичні мотиви.

Популярне

Схожі статті

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.