Після стількох років кохання Діма Коляденко образив Ірину Білик: не поділився з коханою хот-догом

Ірина Білик з Дімою Коляденком давно не разом. Та практика показує, що вони не можуть одне без одного. Час від часу голубки разом їздять на гастролі. Ось і цього разу парочка зупинилася в дорозі й вирішила перекусити.

Ситуація розвивається, як у старому анекдоті. Іра тримає в руках стаканчик із кавою, а Діма з апетитом наминає хот-дог. По ходу справи Білик кілька разів цікавиться, чи смачно її співбесіднику. Коляденко киває у відповідь й продовжує набивати живіт. Коли не залишається ані шматочка, співачка в серцях цікавиться: “А поділитися не можна було?” І виходить із кадру.

Виставивши цю веселу сценку в Інстаграм, жінка поцікавилася, як підписники ставляться до сосисок, і яким віддають перевагу? Фоловери жваво взялися обговорювати м’ясний продукт, називаючи кращі сорти.

Деякі у роздумах пішли значно далі й висловили зауваження щодо артистів у кадрі:

“Обожнюю цю парочку!”

“Скільки б років не минуло, а ви все одно підходите одне одному. Це доля”.

“Ви такі неймовірні! Сучасна лисиця Аліса та кіт Базіліо. Крута пара!”

“Ірина Білик і Діма Коляденко. Ви завжди в моєму серці, разом, двоє”.

“Ви ідеальна парочка. Ви моя молодість”.

“Ви як Джей Ло та Бен Аффлек – через 20 років знову разом. Від долі не збігти. Чудові!”

“Блін, вони реально доповнюють один одного!”

Співачка із шоуменом були разом всього 2 роки, але запам’яталися прихильникам цілою купою скандалів зі злетами, зніманням спільних кліпів та шаленими сварками. Доходило навіть до бійок та викидання диванів у вікно. Тож вряди-годи поліції приходилося приїжджати та заспокоювати пристрасних закоханих.

Білик із Коляденком не втомлюються дивувати своїх фанів

Хочеться вірити, що подібні перипетії залишилися в минулому. Тепер Іра з Дімою чудові друзі. Тим паче після розлучення з Асланом Ахмадовим у 2021 році співачка з чистою совістю може дозволити собі пригадати старе кохання.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.