Катерина Осадча та Юрій Горбунов виїхали до США: були у Києві та несподівано опинились у самому Нью-Йорці

Відома українська телеведуча Катерина Осадча та її чоловік Юрій Горбунов повідомили, що поїхали в Нью-Йорк. Зіркова пара вирішила тимчасово переїхати з України до США

Катерина Осадча, відома українська телеведуча, та її чоловік Юрій Горбунов повідомили про виїзд за межі України. Зіркова пара вирішила відвідати Нью-Йорк, а зіркова ведуча на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм повідомила про причини поїздки. Виявляється, знаменитості стали гостями благодійного заходу, який відбувся наприкінці липня у США.

Осадча та Горбунов вирішили не афішувати благодійної вечірки, втім раніше про цей захід писало видання Forbes. Відомо, що організована ініціатива пройшла за підтримки премії Top USA Awards і Vovk Foundation, адже саме ці вивіски можна було побачити у кадрі відео, яке на своїй Інстаграм-сторінці опублікувала Катерина Осадча.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов вирушили до Нью-Йорку на благодійний захід
Катерина Осадча та Юрій Горбунов вирушили до Нью-Йорку на благодійний захід

Проходив благодійний захід у приміщенні готелю “Чипріані” в Нью-Йорку. Організатори вечірки розповіли, що її основною метою було продемонструвати, що українці є впливовою та сильною нацією, здатною досягти невимовного успіху у будь-якій сфері. За звітом, протягом заходу було зібрано 80 тисяч доларів, які були перераховані на підтримку України в умовах повномасштабної війни.

Що стосується зіркового подружжя, Катерини Осадчої та Юрія Горбунова, то знаменитості не повідомляли, чи повернулись після заходу у Київ. Відомі українські телеведучі вирішили не розповідати деталей своєї благодійної поїздки, не розкривати подробиць і не говорити своїм шанувальникам, як довго перебували за кордоном.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча стали гостями благодійного заходу у США
Юрій Горбунов та Катерина Осадча стали гостями благодійного заходу у США

Нагадаємо, що раніше у мережі вибухнув скандал після опублікованого українським виданням “Цензор.НЕТ” статті про виїзд Юрія Горбунова за межі України у березні 2022 року. Тоді, за інформацією журналістів, ведучий поїхав на відпочинок в Іспанію. Знаменитість цю інформацію не коментував.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.